Libnet.ro
UNICEF

01:05

Autostrada doar pentru masinile mici: Circulatia pe tronsonul Lugoj - Deva va fi restrictionata pentru camioane

B1 B1,
Autostrada doar pentru masinile mici: Circulatia pe tronsonul Lugoj - Deva va fi restrictionata pentru camioane

Expertiza tehnica a tronsonului 3 al autostrazii A1 Lugoj-Deva arata faptul ca pe portiunea dintre Ilia si Holdea nu se poate circula decat cu restrictie de tonaj de 7,5 tone si limitare de viteza de 80 de. continuă pe B1

Imunoterapia, tratamentul revolutionar decontat in acest moment doar pentru 3 tipuri de cancer in Romania. Medic: in unele cazuri poti ajunge sa vindeci un pacient cu o boala oncologica metastatica

Am avut pacienti cu melanom sau cu cancer renal care au intrat in remisiune completa pentru foarte multi ani. Pana la acel moment, eram invatati ca un pacient cu o boala metastatica sa nu supravietuiasca decat un timp limitat, povesteste medicul Laura Mazilu, oncolog la Spitalul Judetean din Constanta, despre cum a schimbat, in ultimii ani, imunoterapia soarta unor bolnavi de cancer din Romania. Imunoterapia a ajuns in tara noastra de doar cativa ani si este aprobata si decontata, in acest moment, in Romania, doar pentru 3 tipuri de cancer: melanom, cancer bronho-pulmonar si cancer renal.

Deputatul USR Claudiu Nasui: Majoritatea doar pentru ciolan nu va salva Romania

Deputatul USR Claudiu Nasui spune ca majoritatea doar pentru ciolan nu va salva Romania si incearca sa justifice de ce partidul a pus conditii PNL pentru a-si da votul de incredere premierului desemnat Ludovic Orban si Cabinetului acestuia: Ce nu se voteaza acum, cand e nevoie de voturile noastre, nu se va mai vota deloc. Nasui mai sustine si ca USR nu a fost invitat la guvernare.

Coreea de Sud grabeste planurile pentru masinile autonome, electrice si zburatoare

Coreea de Sud a dezvaluit planurile pentru a grabi adoptarea masinilor electrice, a celor care se conduc singure si chiar a celor care pot zbura, scrie Bloomberg, citat de The Straits Times.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )