Libnet.ro
UNICEF

15:15

BOMBA din Codul rutier: Toti romanii risca AMENZI intre 290 si 435 de lei daca fac asta...

B1 B1,
BOMBA din Codul rutier: Toti romanii risca AMENZI intre 290 si 435 de lei daca fac asta...

Putin pietoni constietizeaza faptul ca mai multe prevederi din Codul rutier li se adreseaza lor, legislatia reglementand nu doar circulatia vehiculelor. Astfel, pietonii sunt obligati, atunci cand sunt in. continuă pe B1

Bomba din Codul Rutier a explodat: Ai dovada asigurarii RCA? Soc: De acum esti obligat sa...

S-a schimbat Codul Rutier. Soferii nu sunt oligati sa aiba asupra lordovada asigurarii RCA si nu trebuie sa o prezinte politistului atunci cand acesta solicita controlul actelor,potrivit unei.

Schimbare BOMBA in Codul Rutier: Pietonii NU mai au voie sa foloseasca telefonul mobil! Riscurile sunt uriase!

Pietonii lituanieni vor trebui sa plateasca o amenda daca vor fi prinsi ca utilizeaza telefonul mobil atunci cand traverseaza strada, un nou act legislativ fiind adoptat in acest sens pentru a reduce numarul.

Stii cat ai platit pentru PENSIILE SPECIALE din Aparare, MAI si Serviciile Secrete? Suma COLOSALA pe care toti romanii o dau pentru cativa privilegiati

Pensiile speciale ale profesionistilor care apartin MApN, MAI si din Serviciile Secrete ne-au costat miliarde bune, in prima jumatate a anului 2018, cu 18% mai mult decat in aceeasi perioada a anului 2017. Bani.

Dezvaluiri-bomba din Dosarul ICA

Dezvaluiri-bomba despre abuzurile din Dosarul ICA. Apar documente extrem de importante care ar fi putut schimba soarta dosarului. in anul 2012, atunci cand dosarul era pe fond la inalta Curte de Casatie si.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )