Libnet.ro
UNICEF

09:30

BOMBA din noul Cod Rutier: La ce sunt obligati de acum soferii romani! Decizia e definitiva!

B1 B1,
BOMBA din noul Cod Rutier: La ce sunt obligati de acum soferii romani! Decizia e definitiva!

Schimbarea Codului Rutier,scoate la iveala noi reguli. Conform autoritatilor, soferii nu mai sunt obligati sa arate aceste documente Politiei Rutiere! Conducatorii auto nu sunt obligati sa aiba. continuă pe B1

BOMBA din Codul rutier: Toti romanii risca AMENZI intre 290 si 435 de lei daca fac asta...

Putin pietoni constietizeaza faptul ca mai multe prevederi din Codul rutier li se adreseaza lor, legislatia reglementand nu doar circulatia vehiculelor. Astfel, pietonii sunt obligati, atunci cand sunt in.

Bomba din Codul Rutier a explodat: Ai dovada asigurarii RCA? Soc: De acum esti obligat sa...

S-a schimbat Codul Rutier. Soferii nu sunt oligati sa aiba asupra lordovada asigurarii RCA si nu trebuie sa o prezinte politistului atunci cand acesta solicita controlul actelor,potrivit unei.

Informatii bomba despre noul model de Dacia Duster: Toti soferii romani trebuie sa afle urgent asta

Dacia Duster 2018 are un nou motor pe benzina, avand cea mai mare forta din toata gama. 4X4-ul romanesc este disponibil in doua variante de 1. 3 TCe, care este deja prezent la Renault, Nissan si.

Dezvaluiri-bomba din Dosarul ICA

Dezvaluiri-bomba despre abuzurile din Dosarul ICA. Apar documente extrem de importante care ar fi putut schimba soarta dosarului. in anul 2012, atunci cand dosarul era pe fond la inalta Curte de Casatie si.

Studiu: Doar 2 din 10 angajati romani sunt loiali companiei pentru care lucreaza

Doi din zece salariati romani din mediul privat se declara loiali companiei pentru care lucreaza, in timp ce 70% spun ca ar lua in considerare o schimbare daca gasesc o varianta mai buna, potrivit unui studiu realizat de UP! Your Service.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )