Libnet.ro
UNICEF

15:46

BREXIT: Honda ar urma sa inchida fabrica din Marea Britanie

B1 B1,
BREXIT: Honda ar urma sa inchida fabrica din Marea Britanie

Honda ar urma sa inchisa fabrica Honda din Marea Britanie in 2022, anunta Sky News. Decizia ar fi luata in contextul Brexitului. La Swindoneste produs modelul Civic. Astfel, peste 3. 500 de persoane. continuă pe B1

Ce se schimba pentru romanii din Marea Britanie dupa Brexit

Oficialitati britanice au oferit o serie de lamuriri romanilor din Marea Britanie, in cadrul a doua sesiuni de informare si discutii organizate la Manchester si Londra de ambasada britanica la Bucuresti cu.

Honda va nchide uzina din Marea Britanie - surse

Honda ar urma sa anunte ca in 2022 va inchide uzina de la Swindon Regatul Unit), unde este produs modelul Civic, a anuntat Sky News. Ca urmare, 3. 500 de locuri vor fi puse in pericol. Honda produce masini din 1992 la Swindon, unde a inceput cu modelul Accord.

Brexitul sparge Partidul Laburist din Marea Britanie: Sapte parlamentari si-au dat demisia, acuznd formatiunea si de antisemitism

Sapte parlamentari si-au dat demisia din Partidul Laburist din cauza modului in care liderul partidului, Jeremy Corbyn, a abordat Brexitul. De asemenea, acestia acuza formatiunea de antisemitism si de bullying, relateaza Reuters.

Alexander Adamescu a apelat la o firma privata de servicii secrete din Marea Britanie pentru a scapa de extradare / Compania ar fi avut surse n guvernul Romniei si administratia prezidentiala

Un fost sef al Serviciului Secret de Informatii MI6 si un fost coleg liberal-democrat au folosit ofiteri de informatii pensionati pentru a strange informatii sensibile de la surse secrete din guvernul Romaniei pentru a-l ajuta pe Alexander Adamescu, care se confrunta cu acuzatii de coruptie, potrivit unor documente consultate de catre Observer, relateaza The Guardian.

Faze tari: Facebook se poarta ca un serviciu secret dispus sa te urmareasca oriunde; Elon Musk: Biletul spre Marte ar putea costa sub 100.000 de dolari; O companie din Marea Britanie a prezentat cel mai mare propulsor de racheta fabricat cu o imprimanta

S-a lansat Tannenberg, jocul video in care este recreata batalia din Primul Razboi Mondial in care romanii i-au invins pe germanii condusi de Rommel. Blackmill Games si M2H au lansat pe Steam shooter-ul inspirat din Primul Razboi Mondial. Un targ din Iasi, solutia salvatoare pentru domni, de Ziua indragostitilor. Sfantul Valentin a umplut bratele doamnelor cu flori.

Tatonare periculoasa intre Spania si Marea Britanie in Gibraltar! Totul a inceput de la o nava de razboi spaniola

O nava de razboi spaniola a incercat sa le ordone vaselor comerciale din apele teritoriale britanice de langa Gibraltar sa paraseasca zona, dar a fost pusa la incercare de armata din Marea Britanie si a.

The Guardian, despre tanara care cere sa se intoarca in Marea Britanie dupa ce s-a alaturat ISIS: Este responsabilitatea noastra sa gestionam riscurile

Shamima Begum, o tanara care a parasit Marea Britanie cand avea 15 ani pentru a se alatura ISIS a cerut sa fie primita inapoi dupa ce a pierdut doi copii si aflandu-se in ultima luna de sarcina cu al treilea. Ea a declarat ca nu regreta plecarea sa, dar cere sa fie lasata sa se intoarca pentru a-si putea hrani si ingriji copilul: Voi face orice e nevoie numai sa ajung acasa si sa traiesc in liniste cu copilul meu.

n Marea Britanie, popularitatea drapelului UE a cobort n berna

Cu sase saptamani inainte de programatul Brexit, cererile pentru drapelul european au scazut cu 90% la magazinul de steaguri din Knaresborough, lasand loc cererilor pentru Union Jack, drapelul Regatului Unit, relateaza AFP.

Marea Britanie. Starea de sanatate a lui Serghei Skripal, otravit de GRU cu noviciok, s-a inrautatit

Starea de sanatate a fostului ofiter GRU Serghei Skripal s-a inrautatit, informeaza publicatia Times. Acestuia i se acorda ajutor medical la domiciliu a anuntat o sursa din cadrul serviciilor secrete britanice. Potrivit publicatiei Times, doctorii se tem ca Serghei Skripal nu-si va putea reveni in totalitate.

Faze tari: Momentul n care o jurnalista britanica s-a dezbracat live la TV; Un calugar bistritean propovaduieste cuvntul Domnului pe retelele de socializare si are un numar urias de enoriasi virtuali; Prima carte pornografica din Marea Britanie a fost de

Cladirile au luat-o razna! Cele mai ciudate creatii arhitectonice din lume. Multi l-au crezut pe arhitectul canadiano-american Frank Gehry un nebun frumos al unor. S-a trezit cu o varza-gigant in gradina! Rosemary Norwood, de 70 de ani, si sotul ei Sean Cadman, de 71 de ani, din Tasmania, Australia, au avut un soc cand au descoperit in gradina lor o.

ştiri din Auto

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )