Libnet.ro
UNICEF

07:45

Brigada Rutiera, informatii DEVASTATOARE despre Ilie Nastase. Ce a facut fostul tenismen dupa ce a fost oprit de politisti (VIDEO)

B1 B1,
Brigada Rutiera, informatii DEVASTATOARE despre Ilie Nastase. Ce a facut fostul tenismen dupa ce a fost oprit de politisti (VIDEO)

Ilie Nastase s-a ales cu doua dosare in doar cateva ore. Dupa ce vineri dimineata a fost luat pe sus de politisti pentru ca a fost prins beat la volan si s-a certat cu agentii, putin mai tarziu a fost din. continuă pe B1

Psiholog, despre incidentele lui Ilie Nastase cu Politia: Daca este celebru, crede ca isi poate face propriile reguli

Ilie Nastase s-ar putea afla intr-un delir de grandoare suferind de un sindrom al celebritatii. Cel putin asa caracterizeaza psihologul Ionel Simionca, vicepresedintele Asociatiei de Psihologie si Siguranta Rutiera PsihoTrafiQ atitudinea de astazi a fostului sportiv in relatia de politistii de la Rutiera. Considera ca, daca este cunoscuta, poate face propriile reguli, atipice, arata specialistul.

Fostul sef al Politiei Rutiere, despre scandalul in care este implicat Ilie Nastase. Greseala uriasa comisa de fostul tenismen

Lucian Dinita, fost sef al Politiei Rutiere, a declarat vineri seara, la Antena 3, ca nu trebuia sa se ajunga la un scandal intre Politia Rutiera si Ilie Nastase. Exista cateva fracturi de.

Cu cine era Ilie Nastase in masina la 4 dimineata: Politia face DECLARATII de ultim moment! (VIDEO)

Noi amanunte ies la iveala despre scandalul in care a fost implicat Ilie Nastase vineri, in zori. in cadrul conferintei de presa organizata de Politia Rutiera a Capitalei pe aceasta tema, reprezentantul.

Copilul lui Carmen Dan cu Viorica Dancila si Ilie Nastase

Nu e fake news. Nu chiar. L-am vazut vineri la televizor. Era un domn politist de la rutiera, care a organizat o conferinta de presa ca sa ne explice ce nelegiuiri a comis Ilie Nastase in trafic.

PRIMA REACTIE a lui Ilie Nastase dupa ce a fost iNCATUSAT si DUS LA POLITIE: M-a dat cu fata de asfalt, s-a urcat unul pe mine si .../ O sa ma duc la CEDO. Nu ma duc la doamna Dan, ca nu o ...

Ilie Nastase a a fost implicat vineri dimineata intr-un scandal urias cu Politia Rutiera din Capitala dupa ce a fost prins intr-o vizibila stare de ebrietate la volan si a refuzat sa se.

Ilie Nastase e revoltat: Daca era domnul Dragnea, tot asa ii puneau catusele? Politistii nu m-au crezut pe mine, fost senator si general! (VIDEO)

Fostul tenisman Ilie Nastase a spus, in prima declaratie pe care a facut-o dupa ce a fost prins baut la volan, ca a refuzat sa faca testul de alcoolemie pentru ca politistii nu l-au crezut cand le-a spus.

Reactia lui Ilie Nastase, dupa incidentul cu politistii: Erau fericiti ca au prins un peste mai mare. Nu actionau asa nici daca eram cel mai mare terorist

Fostul tenismen Ilie Nastase a fost incatusat si i s-a facut dosar penal, dupa un incident care a avut loc vineri dimineata, in jurul orei 5. 00, la iesirea din Parcul Herastrau. Acesta a fost oprit de.

Ilie Nastase, atac devastator: ce a spus fostul mare tenismen despre Mugur Isarescu

Ilie Nastase continua conflictul cu cei de la BNR, pe care ii acuza ca au ingropat turneul ATP de la Bucuresti, mutat intre timp la Budapesta.

Prima reactie a lui Brigitte, dupa ce Ilie Nastase a fost prins baut la volan si incatusat: Mi se pare penibil

Brigitte Sfat reactioneaza dupa ce a aflat despre scandalul cu Politia in care este implicat sotul ei, Ilie Nastase. Nu am de ce sa ma mai interesez de Ilie, nici nu mai vorbesc cu el. El a fost la club a.

EXCLUSIV. Momentul incatusarii lui Ilie Nastase - VIDEO

Antena 3 a obtinut in exclusivitate imaginile care surprind momentul incatusarii lui Ilie Nastase. Avocata sa a vorbit vineri seara, la emisiunea Exces de putere, despre incident. M-am vazut cu.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2476 seconds )