Libnet.ro
UNICEF

13:15

Care sunt cele mai scumpe modele Dacia, in functie de dotari si motorizare

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele mai scumpe modele Dacia, in functie de dotari si motorizare

La putin peste o luna de la prezentarea oficiala a celei de-a treia generatii a modelelor Logan, Sandero si Sandero Stepway, Dacia anunta preturile pe piata din Romania pentru noile vehicule. continuă pe Adevărul

Business report: Proiectantii seriosi stau departe de Comarnic-Brasov. Revirimentul economic: nu e V, e Nike Swoosh. Corectii de pana la 10% a tarifelor RCA. Capitalele europene unde alimentele sunt cele mai scumpe

Proiectantii seriosi stau departe de Autostrada Comarnic-Brasov * Alfabetul revirimentului economic? Nu-i V. E arta. E Nike Swoosh * Studiu: 21% dintre companiile din Romania au facut concedieri, 18% au taiat salariile * A sosit vremea introducerii saptamanii de lucru de patru zile, spun politicienii europeni * Corectii de pana la 10% a tarifelor RCA ar putea avea loc pana la finalul anului. Unele firme au modificat deja preturile, in sus * Blue Air reia mai devreme zborurile internationale din Cluj-Napoca * Nu doar ultimii, ci si departe de vecini: Cercetarea de la care asteptam viitorul economiei * Sef din Ministerul Economiei: Platile catre beneficiarii de ajutoare de stat incep la sfarsitul acestei saptamani - inceputul saptamanii viitoare * Capitalele europene unde alimentele sunt cele mai scumpe * Alexandru Filip. Ca sa vezi o oportunitate, trebuie sa intelegi profund oamenii.

Care sunt cele mai curioase zodii. Nu se abtin pana nu afla toate detaliile

Aproape zilnic intalnim prin viata persoane de genul celor nascuti obositi sau plictisiti, persoane care cred ca deja le stiu pe toate, ca nu mai au nimic de explorat sau de aflat. Pe de celalata baricada stau oamenii curiosi, care se bucura de viata, au o sete de cunoastere si stiu ca pentru a creste .

Cele mai scumpe orase din lume: cum arata top 10 in anul pandemiei

Anul 2020 a fost unul mai dificil pentru cei care faceau bani din chirii extravagante, doar pentru a-si da seama ca oamenii nu doar ca stau mai mult in case, dar au plecat la tara sau spre.

Topul judetetelor care au inregistrat cele mai multe infectari in ultimele 24 de ore. Capitala nu renunta la primul loc

Capitala se mantine in topul zonelor cu cele mai multe noi infectari, in Bucuresti fiind inregistrate 999 de cazuri in ultimele 24 de ore. Pe locul II in topul zonelor cu o larga raspandire a noului coronavirus de afla Constanta cu 362 de noi infectari si Tulcea 273 de noi imbolnaviri.

Bilete de avion si cu 30% mai scumpe. Topul destinatiilor cu cele mai mari cresteri

Un studiu realizat de una dintre cele mai cunoscute agentii de turism online arata ca, in luna octombrie, costul biletelor de avion catre anumite destinatii au fost si cu 30% mai scumpe fata de anul precedent.

Cum se fac cele mai pufoase clatite americane. Ingredientul secret din reteta

Clatitele americane au devenit cunoscute prin prisma filmelor de la Hollywood, in care personajele le mananca la micul dejun, dar si pentru ca tot mai multe persoane le-au incercat si au ramas impresionate de gustul lor. Si nu doar ca ele sunt delicioase, ci sunt si foarte simplu de preparat. Cum se fac cele mai .

Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 1.473

In ultimele 24 de ore au fost 3. 920 de cazuri noi de COVID-19, 19. 507 teste efectuate. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 1. 473 Capitala este urmata de judetele Constanta - 484de cazuri noi,.

Horoscop 17 noiembrie 2020. Zodia care azi va lua cele mai bune decizii pentru viitorul ei

Horoscop, marti, 17 noiembrie 2020. Saptamana incepe cu un aspect tensionat de careu trasat de Venus din Balanta la Jupiter din Capricorn. Zodiile Berbec, Rac, Balanta si Capricorn tind sa aiba prea multa incredere in persoanele nepotrivite. Horoscop, marti, 17 noiembrie 2020 Numerele norocoase ale zilei sunt 1, 8, 23 si 44. Culorile care va .

Lazea, BNR: Impozitul pe proprietate din Romania este printre cele mai mici din Europa

Economistul-sef al Bancii Nationale a Romaniei BNR), Valentin Lazea, considera ca va fi necesara si o anumita crestere a ratelor de impozitare, in conditiile in care, de exemplu, impozitul pe proprietate, in Romania, este printre cele mai mici din Europa.

Cancelar al Germaniei din 2005, Angela Merkel spune ca deciziile din vremea COVID-19 se numara printre cele mai dificile

Angela Merkel, aflata cel mai probabil spre finalul carierei de cancelar al Germaniei, spune ca deciziile legate de noul coronavirus se numara printre cele mai dificile din perioada pe care a petrecut-o la putere.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )