Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cat costa un plin de benzina in 2018, in Romania? Dar unul de motorina?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cat costa un plin de benzina in 2018, in Romania? Dar unul de motorina?

Scumpirile s-au tinut lant de cand Guvernul PSD si-a dat seama ce gaura a facut in buget. Singura lor solutie a fost sa creasca preturile la orice si sa ne certe ca ne luam ouale de la bunici, in loc sa sustinem economia cumparandu-le de. continuă pe Wall-Street Ro

Cat costa rovinieta in 2018 si pentru cine cresc preturile

Vesti proaste pentru o parte dintre soferii de la noi, intrucat pretul rovinietei va creste in 2018. Romania pare a fi tara unde scumpirile sunt la ordinea zilei. Ministerul Transporturilor propune majorarea cu cel putin 85% a tarifelor aferente rovinietei pentru dube sicamioane. Cei ce detin dube si camioane vor fi nevoiti sa scoata mai [].

Cat costa Samsung Galaxy A8 la Orange, Vodafone si Telekom

Samsung Galaxy A8 a fost lansat si pe piata din Romania. Cei mai mari trei operatori l-au anuntat deja in oferta si preturile la care il poti cumpara. Samsung Galaxy A8 e telefonul intermediar intre cele mai ieftine de la compania sud-coreeana si modelele premium din seriile Galaxy S si Galaxy Note. Acesta vine cu [].

Cat va costa chiria bunurilor proprietate publica in 2018

Tariful de baza pentru chiria anuala a unui metru patrat de spatiu in Chisinau in 2018, stabilit in bugetul de stat pentru 2018, constituie 336,5 lei, fata de 322,6 lei in anul trecut. in Balti, tariful este de 238,6 lei, cu 9,8 lei mai mult decat in anul trecut. in alte orase, tariful de baza constituie 173,5 lei/m2, in localitatile suburbane din componenta municipiilor 130,2 lei/m2, iar in localitatile satesti 43,5 lei/m2, transmite IPN.

Cat costa smartwatch-ul Tag Heuer care are incrustate 589 de diamante

Chiar daca multa lume spune ca piata de dispozitive wearables e in declin si ca nimeni nu prea mai cumpara smartwatch-uri, producatorul elvetian de ceasuri Tag Heuer este de alta parere.

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2698 seconds )