Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cea mai rapida masina de serie din lume a depasit pragul de 500kmh

Adevărul Adevărul,
Cea mai rapida masina de serie din lume a depasit pragul de 500kmh

SSC Tuatara este bolidul care detine acum recordul pentru cea mai rapida masina de serie din lume, atingand o viteza de 508kmh. continuă pe Adevărul

VIDEO Nu ai auzit niciodata de ea, dar este cea mai rapida masina din lume disponibila comercial

Daca ai o afinitate pentru masinile incredibil de rapide, te vei bucura sa afli ca tocmai a fost depasit un nou record mondial cu o masina de productie. Bolidul din imaginea de mai sus este.

Xiaomi a prezentat cea mai rapida incarcarea wireless, tehnologia 80W Mi

Xiaomi a prezentat ieri, 19 octombrie, cea mai recenta realizare in domeniul incarcarii rapide - tehnologia de incarcare wireless 80W Mi.

ANDREI RADULESCU, BT: Sectorul constructiilor din Romania - cea mai buna evolutie anuala din tarile UE

Statisticile publicate vineri de INS privind evolutia sectorului constructiilor in august indicaconsolidarea climatului pozitiv din acest sector intensiv in capital si forta de munca, arata Andrei Radulescu, economistul-sef al Bancii Transilvania, intr-un raport de analiza. Potrivit acestuia, evolutia este sustinuta de nivelul redus al costurilor reale de finantare si de majorarea investitiilor publice, iar evolutia din 2020 fata de 2019 este cea mai buna din tarile membre ale Uniunii Europene.

Cea mai rapida camera filmeaza lumina in 3D

Pentru prima data, cercetatorii de la Caltech au descoperit cum sa inregistreze clipuri cu lumina care se misca in trei dimensiuni. Nu ar trebui sa fie o surpriza faptul ca o camera va.

Tesla Model 3 2021, oficiala: ar putea fi cea mai buna masina electrica, ca pretperformanta

Daca ai visat vreodata la o Tesla, dar nu ai facut inca investitia, ai face bine sa astepti lansarea noii variante de Tesla Model 3 2021. Vine cu modificari importante. Tesla Model 3 2021 a.

Achizitionati cea mai ieftina varianta de chei de licente Windows 10, la doar 7,40 euro. Oferta limitata faceti upgrade chiar acum

Treceti acum la cea mai rapida si mai sigura versiune de Windows si dati PC-ului dumneavoastra aripi pentru a zbura.

Argentina a devenit a cincea tara din lume cu peste 1 milion de cazuri Covid

Argentina a devenit a cincea tara din lume care a depasit pragul de 1 milion de cazuri Covid, relateaza BBC News.

Ispravile unui tanar din Suceava care a primit cea mai mare sanctiune data vreodata de politistii rutieri

Ministerul Afacerilor Interne a anuntat, intr-o postare pe Facebook, ca un tanar de 20 de ani, din orasul Siret,judetul Suceava, a incasat cea mai mare sanctiune aplicata vreodata de un echipaj al Politiei Romane. Soferul a ramas fara permis de conducere pana in 2024 si a fost amendat cu 20. 880 de lei.

Care e cea mai mica unitate de timp si cat masoara, de fapt?

Oamenii de stiinta au masurat cea mai scurta unitate de timp: timpul in care o particula de lumina traverseaza o molecula de hidrogen. Timpul respectiv, pentru inregistrare, este de 247.

Cea mai mare amenda acordata unui sofer din Romania, confirmata de MAI: ce a facut de banii aia

Nimic nu este neplacut decat sa iei o amenda de circulatie, mai ales cand vine insotita de suspendarea permisului de conducere. Ce faci insa cand ai luat cea mai mare amenda din.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )