Libnet.ro
UNICEF

18:00

CFR Calatori: Vor fi anulate aproape 25 de trenuri pana la 1 martie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CFR Calatori: Vor fi anulate aproape 25 de trenuri pana la 1 martie

CFR Calatori nu a decis inca lista trenurilor care vor fi anulate de la inceputul lunii martie, urmand sa fie aproximativ 50; dintre acestea, aproximativ 20-25 vor fi anulate permanent, in timp ce la restul fie va fi scurtat parcursul, fie va fi. continuă pe Wall-Street Ro

CFR Calatori spune ca vor fi anulate permanent aproximativ 20-25 de trenuri de la 1 martie

CFR Calatori nu a decis inca lista exacta a trenurilor care vor fi anulate de la inceput de martie, insa nu vor fi 100 cum s-a propus initial, ci aproximativ 50, au spus pentru HotNews. ro reprezentantii companiei. Dintre acestea, aproximativ 20-25 vor fi anulate permanent, in timp ce la restul fie va fi scurtat parcursul, fie va fi limitata circulatia in week-end, cand navetistii nu merg la serviciu. CFR Calatori spune ca bugetul de subventii este cu 10% mai mic in acest an, in conditiile in care capacitatea de transport este in scadere si pe unele rute este cerere tot mai mare.

Ministrul Transporturilor s-a intalnit astazi cu sindicalistii din CFR Calatori

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova a participat astazi o intalnire de lucru cu reprezentanti ai uzinelor care repara material rulant pentru CFR Calatori si cu membrii din conducerea operatorului national de transport feroviar de persoane, se arata intr-un comunicat remis Redactiei.

CFR Calatori ar putea inchide 100 de rute. Ce explicatie ofera ministrul Lucian Sova

Ministrul Sova a precizat ca decizia inchiderii unor rute CFR a fost luata dupa ce s-au organizat supracontroale, pentru a se constata daca exista flux de calatori pe aceste rute. Sunt in reevaluare.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )