Libnet.ro
UNICEF

19:15

Citroen C3 Aircross sau C3 Picasso. Care sunt principalele diferente ?

Auto Ro Auto Ro,
Citroen C3 Aircross sau C3 Picasso. Care sunt principalele diferente ?

De ce era necesar un nou monovolum C3 de data aceasta numit Aircross, care doar ce s-a lansat la Salonul Auto de la Frankfurt? Citroen C3 Aircross este un SUV mic, care a imprumutat designul de la C3 Picasso in toamna anului 2017. Citroen C3 Picasso a implinit aproape 10 ani, fiind lansat in 2008. El a fost inlocuit de noul C3 Aircross, o masina ce urmeaza trendul SUV-urilor urbane sau de segment B. continuă pe Auto Ro

Seriale noi: care sunt cele mai asteptate premiere ale toamnei

Serialele noi care se anunta pentru aceasta toamna sunt suficient de bune pentru a ne tine cu sufletul la gura. Daca inca nu ai aflat care sunt noutatile, am facut pentru tine o lista cu 10 seriale noi.

Modul in care sunt administrate contributiile la Pilonul II de pensii necesita revizuire

Asociatia Brokerilor din piata de capital autohtona considera ca modul in care sunt administrate contributiile la Pilonul II de pensii necesita revizuire. Asociatia constata cu ingrijorare ca administrarea contributiilor la Pilonul II de pensii nu se face intotdeauna in interesul contribuabililor, cu respectarea principiilor guvernantei corporative si a cerintelor privind calitatea administrarii si profitabilitatea activelor, potrivit unui comunicat trimis Redactiei.

Dragos Popescu, trainer: care sunt principalele piedici ale antreprenorilor in dezvoltarea afacerii. Vino la Fast Forward Business Summit sa afli si solutiile!

Educatia financiara este probabil cea mai mare piedica in dezvoltarea unui mediu de afaceri sanatos si a unei culturi antreprenoriale solide in Romania, motiv pentru care principalul blocaj in dezvoltarea unui business vine din interior si tine de.

Hotii care au jefuit-o pe Mioara Roman au fost prinsi. Care sunt recomandarile politistilor

Hotii care au jefuit-o pe Mioara Roman in cursul zilei de sambata au fost prinsi in Mures. Cei trei sunt cetateni de etnie roma. in momentulde fata,sunt condusi.

Care sunt costurile minime pentru realizarea unui magazin online si ce trebuie sa stii pentru a rezista intr-o piata inca nesigura

Comertul online in Romania reprezinta abia 3% din comertul traditional - mult sub nivelul pitelor din jur. De ce sunt inca foarte multe firme care nu sunt prezente in online si unde gresesc adesea cei care vor sa faca o astfel de afacere? Sunt cateva dintre intrebarile la care am incercat sa raspundem impreuna cu Radu Vilceanu, CEO ContentSpeed, platforma de inchiriere de spatii pentru magazinele online.

Marian Vanghelie a incalcat obligatiile controlului judiciar. Care sunt explicatiile fostului edil

Fostul primar al Sectorului , Marian Vanghelie, a incalcat obligatiile impuse de controlul judiciar. Judecatorii vor analiza, in 4 octombrie, aceasta situatie, in cadrul procesului de coruptie pe care fostul edil il are pe rolul Tribunalului Bucuresti, potrivit Mediafax.

APEL catre bucuresteni: Care sunt zonele de risc pe timp de furtuna in Capitala

Alerta de vreme rea in Capitala! Adapostirea in casa ramane varianta cea mai sigura pentru a evita accidentele in timpul furtunii. Romanii sunt sfatuiti sa nu se aventureze.

Dragnea, intrebat cine profita de campania impotriva sa: Poate folosi si unor agenti economici care sunt putin deranjati / Ca sa faci anchete jurnalistice si sa te plimbi, asta nu se face fara bani

Liviu Dragnea a acuzat marti seara, la Romania TV, o presupusa campanie impotriva sa de care profita, alaturi de presedintele Klaus Iohannis si dreapta politica, si unii agenti economici, sugerand ca acestia au finantat anchete media care il vizau pe el.

Mai multe trupe siriene au trecut Eufratul si se afla intr-o zona in care sunt soldati sprijiniti de SUA

Mai multi soldati sirieni au trecut, luni, in partea de est a raului Eufrat, in provincia Deir al-Zor, sporindu-si prezenta intr-o zona in care au avansat si forte sustinute de Statele Unite, potrivitReuters. Trupele ofensive sprijinite de Statele Unite si Rusia au stat departe unele de altele, raul Eufrat devenind o linie de separare. Au existat si discutii pentru a se crea o linie de demarcatie oficiala, au mai spus surse oficiale.

Tu stii care sunt avantajele aduse de un aparat de vidat alimente?

Stiai ca alimentele se vor mentine proaspete mai multa vreme atunci cand sunt depozitate intr-un mediu vidat? Cu toate ca acest lucru se spune destul de des in jurul nostru, .

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )