Libnet.ro
UNICEF

07:00

Coada de automarfare la iesirea din tara spre Ungaria. Ce anunt a facut Politia de Frontiera

B1 B1,
Coada de automarfare la iesirea din tara spre Ungaria. Ce anunt a facut Politia de Frontiera

Marti dupa-amiaza, la iesirea din tara spre Ungaria, in special la punctele de frontiera Nadlac II, Varsand si Petea, valorile de trafic pentru automarfare sunt ridicate, iar timpul de asteptare este. continuă pe B1

Peste 80% dintre angajatii celei mai mari fabrici de medicamente din tara vor sa se vaccineze, dar multi nu s-au putut inscrie din cauza problemelor cu platforma online

Peste 60% dintre angajatii fabricilor de medicamente din Romania sunt decisi sa se vaccineze impotriva COVID-19, insa o mare parte dintre ei nu s-au putut inscrie pana in acest moment din cauza problemelor cu platforma online de programare la vaccinare, a declarat pentru HotNews. ro Dragos Damian, CEO Terapia Cluj si presedintele Patronatului Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania PRIMER). La Terapia Cluj spre exemplu, cel mai mare producator de medicamente din tara, pe listele interne pentru vaccinare s-au inscris aproape 80% dintre cei 900 de angajati.

Kaufland da asa ceva gratis chiar astazi. Toti clientii din tara sunt vizati

Kaufland are o surpriza grozava pentru toti clientii sai din toata Romania. Oferta se aplica in toate magazinele din tara in momentul de fata, astfel ca oricine poate sa profite de.

A cincea transa de vaccin anti-COVID-19 a ajuns in Romania: Peste 87.000 de doze, distibuite catre centrele din tara (VIDEO)

A cincea transa de vacin anti-COVID-19, livrata de Pfizer si BioNTech, a ajuns luni dimineata in Romania. Este vorba despre 87. 750 de noi doze din serul impotriva noului coronavirus. O parte dintre.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )