Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cod ROSU de interventie in Iasi: Cel putin 12 raniti, dupa ce un TIR si un microbuz s-au ciocnit

B1 B1,
Cod ROSU de interventie in Iasi: Cel putin 12 raniti, dupa ce un TIR si un microbuz s-au ciocnit

Un grav accident rutier a avut loc, joi seara, in judetul Iasi. Un TIR si un microbuz s-au ciocnit pe raza localitatii Raducaneni, cel putin 12 persoane fiind ranite. ISU a declansat codul rosu de. continuă pe B1

Cod ROSU de interventie in Iasi: Cel putin 20 raniti, dupa ce un TIR si un microbuz s-au ciocnit (VIDEO, FOTO)

Un grav accident rutier a avut loc, joi seara, in judetul Iasi. Un TIR si un microbuz s-au ciocnit pe raza localitatii Raducaneni, cel putin 20 persoane fiind ranite. ISU a declansat codul rosu de.

Accident grav in judetul Iasi: cel putin 12 raniti dupa ce un TIR si un microbuz s-au ciocnit

Mai multe persoane au fost ranite intr-un accident care a avut loc, joi, in urma unei ciocniri in trafic intre un TIR si un microbuz.

Accident grav in judetul Iasi. Sunt cel putin 12 raniti. Cod rosu de interventie

Mai multe persoane au fost ranite intr-un accident care a avut loc, joi, in urma unei ciocniri in trafic intre un TIR si un microbuz. in urma impactului,12 victime au fost.

Accident grav in judetul Iasi. Sunt cel putin 12 raniti. Plan rosu de interventie

Mai multe persoane au fost ranite intr-un accident care a avut loc, joi, in urma unei ciocniri in trafic intre un TIR si un microbuz. Accidentul s-a produs in.

Nou atac terorist. Cel putin zece persoane si-au pierdut viata, iar alte 30 sunt grav ranite

Cel putin zece oameni au murit si alti 30 au fost raniti in urma unui atac sinucigas ce a avut loc in orasul Maiduguri, din nordul Nigeriei, au anuntat reprezentantii serviciilor de interventie.

Cel putin 145 de morti si peste 850 de raniti in urma cutremurului de la granita dintre Iran si Irak

Cel putin 145 de persoane si-au pierdut viata, iar alti peste 850 de oameni au fost raniti, in urma unui cutremur cu magnitudinea 7,3 care s-a produs la granita dintre Iran si Irak, conform Reuters.

Un tren a luat foc dupa ce a deraiat intr-o rapa. Sunt cel putin 33 de morti si 30 de raniti

Cel putin 33 de persoane si-au pierdut viata, iar alte aproximativ 30 au fost ranite, in urma unui accident feroviar care s-a produs in sudul Republicii Democrate Congo, relateaza postul radio Okapi,.

Cel putin 328 de morti in urma cutremurului de la granita dintre Iran si Irak

ACTUALIZARE 11:55 Bilantul victimelor a crescut la cel putin 328 de morti Bilantul victimelor cutremurului de la frontiera iraniano-irakiana a ajuns la cel putin 328 de morti, potrivit agentie iraniene de stat Irna, scrie The Associated Press. Cel putin 145 de persoane si-au pierdut viata, iar alti peste 850 de oameni au fost raniti, in urma unui cutremur cu magnitudinea 7,3 care s-a produs la granita dintre Iran si Irak, conform Reuters.

SUA: Incident armat la o scoala primara din California soldat cu cel putin trei decese

Cel putin trei persoane au fost ucise si mai multi copii au fost raniti marti in urma unui incident armat care a avut loc in incinta unei scoli primare din California, relateaza Reuters.

SUA: Cel putin trei morti intr-un incident armat la o scoala primara din California

Cel putin trei persoane au fost ucise si doi copii au fost raniti marti intr-un incident armat petrecut intr-o scoala primara din nordul Californiei, au afirmat autoritatile, precizand ca.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )