Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cum arata si cat costa masina lui Florinel Coman (VIDEO)

B1 B1,
Cum arata si cat costa masina lui Florinel Coman (VIDEO)

Florinel Coman a fost prins de Politia Rutiera in timp ce conducea cu viteza pe autostrada,cu un permis de conducere suspect, care ar fi fost obtinut in Ucraina. Daca se va dovedi faptul ca documentele. continuă pe B1

Cat costa un permis fals din Ucraina si cum si-au dat seama politistii ca Florinel Coman are asa ceva

Florinel Coman 22 de ani) a reusit sa iasa in prim-plan, luni seara, cand a fost oprit de politisti pe Autostrada Soarelui, in drum spre Bucuresti.

Dosar penal pentru Florinel Coman. Jucatorul de la FCSB poate ajunge la inchisoare, dupa ce a condus cu viteza, fara permis de conducere

Florinel Coman trece printr-o perioada nefasta din punct de vedere profesional, cat si personal. Atacantul de banda de la FCSB s-a ales cu dosar penal, dupa ce a fost prins in timp ce conducea cu 165 de kilometri.

Florinel Coman de la FCSB are dosar penal dupa ce a fost prins fara carnet si cu 165 km pe ora pe A2

Vedeta de la FCSB Florinel Coman a intrat intr-un con de umbra la echipa patronata de Gigi Becali. Coman nu a mai inscris de luni bune, iar prestatiile din campionat i-au ruinat sansele unui transfer in aceasta iarna. Daca pe teren nu mai iese in evidenta, in afara lui s-a dat in petec. Politistii i-au intocmit dosar penal dupa patania de astazi.

Ce presupune examenul auto din Ucraina, pe care l-ar fi obtinut Florinel Coman

Parerile sunt impartite in cazul lui Florinel Coman, prins cu 165 de kilometri pe ora pe A2, cu un permis de conducere suspect, de Ucraina. De ce ar fi ales Mbappe sa dea examenul la vecini? Pana la o ex.

Marcel Puscas, despre cazul lui Florinel Coman: E caz de fals in acte! S-ar putea sa fie si alti sportivi in situatia asta, ceea ce e mai grav

Fostul international Marcel Puscas a vorbit despre cazul lui Florinel Coman, care a fost oprit de politisti dupa ce a condus cu o viteza peste limita legala si le-a prezentat un permis despre care pretindea ca.

Dosar penal pentru Florinel Coman, prins cu un permis fals. Gigi Becali spune ca documentul era obtinut in Ucraina

Fotbalistul Florinel Coman de la FCSB s-a ales cu dosar penal dupa ce a condus cu un permis fals, scrie Digi 24. Gigi Becali spune ca jucatorul a obtinut permisul in Ucraina.

Dosar penal pentru Florinel Coman: Prins cu 165 kmh pe autostrada, fara permis

Florinel Coman, vedeta celor de la FCSB, s-a ales cu un dosar penal dupa ce a fost prins conducand cu 165 de kmh.

Curs BNR 24 februarie 2021. Cat costa euro si dolarul

Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei dau un nou curs valutar. Iata care sunt noile valori ale monedelor de circulatie internationala si care este evolutia Indicelui ROBOR! Ce trebuie sa afle romanii? Curs BNR pentru 24 februarie 2021: cotatiile de azi Cotatiilepentru azi sunt prezentatepe site-ul oficial al Bancii Nationale a Romaniei. Noile valori alaturide .

VALERIU GHEORGHITA, DESPRE SEMNIFICATIA DATELOR DIN ADEVERINTA DE VACCINARE: Nu arata cat tine imunitatea, este doar un document care atesta ca acea persoana a fost vaccinata

Medicul Valeriu Gheorghita, care coordoneaza campania nationala de vaccinare anti-COVID, afirma ca documentul pe care il primeste fiecare persoana care este vaccinata impotriva COVID-19 include lotul, data pana la care este valabil lotul din care face parte vaccinul inoculat si tipul de vaccin. Documentul nu are termen de valabilitate si nu arata cat tine imunitatea, precizeaza acesta.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )