Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cum a reusit unul dintre cei mai mari producatori auto sa evite pana acum opririle de productie cauzate de criza semiconductorilor auto

Hotnews Hotnews,
 Cum a reusit unul dintre cei mai mari producatori auto sa evite pana acum opririle de productie cauzate de criza semiconductorilor auto

Una dintre cele mai mari companii auto este printre putinele care, cel putin pana acum, au reusit sa evite opriri ale productiei din cauza crizei microprocesoarelor care va face ca productia mondiala sa fie cu cel putin un milion de unitati mai mica in lume. Hyundai-Kia a cumparat cand altii nu mai faceau asta si a invatat si dintr-un episod in care, din cauza unui conflict diplomatic intre Coreea de Sud si Japonia, nu a mai putut obtine anumite componente, scrie Reuters. continuă pe Hotnews

Avertisment pentru contul bancar: 6 dintre cele mai mari banci, vizate de infractori. Mesajele care te lasa fara bani

Clientii a sase dintre cele mai mari banci din Romania sunt vizate de atacatori. Tinta e accesul la conturi, iar mesajele pot fi foarte inselatoare. Dezvaluirea celor sase banci.

Asasinarea jurnalistei Daphne Caruana Galizia. Unul dintre barbatii acuzati de ucidere pledeaza vinovat si este condamnat la 15 ani de inchisoare

Vincent Muscat, unul dintre cei trei barbati acuzati de asasinarea jurnalistei malteze anticoruptie Daphne Caruana Galizia in octombrie 2017, a fost condamnat marti la 15 ani de inchisoare de catre instanta din Valletta, relateaza AFP si The Guardian.

Tumultuoasa viata amoroasa a lui Pele. Perla neagra, un trofeu ravnit de femei: a divortat de doua ori si are 7 copii

Pele este unul dintre cei mai mari fotbalisti ai tuturor timpurilor si a fost, multi ani, Regele sportului rege, asa cum ii spune si porecla. Si nu numai. Asa cum era de asteptat, Perla neagra a fost un trofeu ravnit de multe femei, dintre care trei i-au devenit sotii. Pentru o vreme, caci Pele a avut o viata tumultuoasa, in care iubitele si aventurile s-au succedat una dupa alta, potrivit unui documentar lansat ieri de Netflix.

Fostul Andreei Marin a primit decizia trista. De data asta e clar, nu mai are scapare

Fostul iubit al Andreei Marin a primit decizia magistratilor, dupa ce a fost prins conducand un autoturism, sub infleunta bauturilor alcoolice. Fostul iubit al Andreei Marin a primit decizia magistratilor Unul dintre cei mai bogati romani a fost condamnat definitiv, dupa ce a consumat o cantitate considerabila de alcool, apoi s-a urcat la volan. Omul .

S-a aflat adevarul: de unde vin produsele vandute de Lidl in Romania

Cu o prezenta pe piata de retail din Romania cu 250 de magazine, Lidl este unul dintre cei mai puternici furnizori de produse alimentare din tara noastra. Compania a dezvaluit recent de unde.

A murit Cristina Turlea, unul dintre membrii echipei de arhitecti care au contribuit la restaurarea palatelor BNR

S-a stins din viata dr. arh. Cristina Turlea, unul dintre membrii echipei de arhitecti care au contribuit la restaurarea palatelor BNR. Doctor in arhitectura si urbanism, ea este autoarea volumelor Arhitectura si spatiile publice, Cronica restaurarii Palatului vechi al B. pentru care a fost si premiata in cadrul Bienalei Anuale de Arhitectura sau al recent aparutei lucrari Simboluri in arhitectura palatelor financiar-bancare. Din 2005 lucreaza in cadrul Bancii Centrale.

Femeia cu cei mai multi copii. A nascut de 27 de ori si a fost mama pentru 69 de baieti si fete

Copiii sunt florile vietii, dar majoritatea dintre noi probabil ar avea un buchet mic de 2 sau 3. Conceperea si cresterea unui copil sunt destul de solicitante, cu toate acestea, istoria povesteste despre o femeie care a nascut 69 de copii in secolul al XVIII-lea. Sunt aceste rapoarte adevarate? Si medicina moderna va depasi limita si .

Citu: Pierderile companiilor de stat sunt mai mari decat investitiile bugetate in acest an

Arieratele companiilor de stat au ajuns la 63 miliarde lei in jur de 53 miliarde lei din 2014, la care se adauga dobanzi si penalitati), astfel incat pierderile acestor companii sunt mai mari decat investitiile bugetate in acest an, a precizat premierul Florin Citu. Premierul a mai spus ca reforma in tot aparatul public si restructurarea companiilor de stat, reforma sistemului de pensii si a sistemului de salarizare, dar si reforma ANAF reprezinta prioritati.

Romania printre tarile UE cu cele mai mari scumpiri la inceput de an

Romania se numara printre tarile cu cele mai mari scumpiri din Uniunea Europeana in luna ianuarie 2021 fata de luna decembrie a anului trecut, potrivit datelor publicate marti de Eurostat.

Cine sunt cei mai buni concurenti de la Survivor Romania. Pe ce loc se afla Jador si Morosanu

Survivor Romania este emisiunea care are un numar impresionat de telespectatori, iar concurentii sunt urmariti cu sufletul la gura de admiratorii acestora. Cele doua echipe se lupta pentru a ajunge cat mai departe in concurs si a obtine in final premiul cel mare. insa, doar cel mai bun va avea parte de acest privilegiu. Iata .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2573 seconds )