Libnet.ro
UNICEF

08:00

Dacia 500: Povestea celei mai mici masini din Romania

B1 B1,
Dacia 500: Povestea celei mai mici masini din Romania

Dacia 500, cunoscuta drept Lastun, este cea mai mica masina produsa vreodata in Romania. Denumirea populara a masinii vine de la numele pasarii Lastun, o specie mica de randunica, scrie PlayTech. continuă pe B1

Dacia 500, stiuta drept Lastun: povestea celei mai mici masini din Romania

Au fost vremuri in care in Romania se fabrica una dintre cele mai mici masini din Europa: este vorba despre Dacia 500 Lastun). La finele anilor 80, masina iesea pe poarta fabricii intreprinderii de Autoturisme Timisoara. Care este insa povestea Lastunului? Denumirea populara a masinii vine de la numele pasarii Lastun care este o specie [].

Povestea celui mai inalt om din istorie: La varsta de 22 de ani, cantarea 199 de kilograme - VIDEO

Cel mai inalt om din istorie, despre care exista inregistrari oficiale, este americanul Robert Pershing Wadlow din Alton, Illinois. Ultima data cand a fost masurat, la 27 iunie 1940, a avut inaltimea de.

VIDEO Premiera mondiala care i se pregateste Simonei Halep la Cluj. Mesajul celei mai bune jucatoare din lume pentru fani: sa facem ceva special

Simona Halep a postat pe Facebook un clip in care-i invita pe fanii din Romania la Sala Polivalenta din Cluj sa facem ceva special pentru Romania. Organizatorii pregatesc o premiera mondiala pentru meciul de Fed Cup, Romania Elvetia.

Contributii de 1,1 miliarde de euro nu au fost virate la Pilonul II de pensii din cauza nerespectarii legii: Dupa 10 ani, romnii au sume cu 12,9% mai mici n conturile personale

Din cauza nerespectarii legii, romanii au acum, dupa 10 ani de Pilon II, sume cu 12,9% mai mici in contul personal decat ar fi avut daca legea ar fi fost respectata, iar impactul la nivelul Pilonul II este de 1,1 miliarde de euro contributii nevirate), arata conducerea APAPR Asociatia care reprezinta administratorii fondurilor de pensii private), intr-o prezentare sustinuta astazi in cadrul unor audieri in Comisia Economica din Senat.

Protest la Spitalul de Psihiatrie din Brasov. Infirmierii e au iesit in curtea unitatii dupa ce au luat salarii mai mici

Infirmierii au protestat in curtea spitalului dupa ce au vazut pe fluturasii de salariu ca lefurile sunt cu 400-600 de lei mai mici. Salariatii au spus ca vor intra in greva daca situatia nu se va remedia.

Credite verzi, pentru facturi mai mici la utilitati

Acum exista si la noi credite speciale, destinate protectiei mediul, unde clientii primesc dobanzi mai mici la achizitia de locuinte eficiente energetic.

Busoi: Firea crede ca daca ne hartuieste pe mine si PNL prin instante, nu o sa se mai vada dezastrul din Capitala

Liderul PNL Bucuresti, Cristian Busoi, a spus joi ca amenintarile primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, ca il va da in judecata sunt inutile si ca PNL nu va fi de acord cu delegarea unei parti din patrimoniul municipalitatii catre societatile comerciale. Busoi a mai transmis ca hartuirea liberalilor in instanta nu ii va face pe bucuresteni sa nu mai vada dezastrul din Capitala, dupa doi ani de mandat cu Firea.

Pretul petrolului, CEL MAI RIDICAT NIVEL din ultimii trei ani

Preturile petrolului au urcat joi la cele mai ridicat nivele din mai mult de trei ani. Majorarea preturilor vine pe fondul scaderii stocurilor in Statele Unite ale Americii si a masurilor Arabiei Saudite de.

Alarmant! Romania a avut cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana in luna martie

Romania a avut cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana in luna martie. Potrivit datelor publicate de Oficiul European de Statistica, Romania inregistreaza pentru a doua luna consecutiv cea mai mare .

Volvo XC90 este cea mai sigura masina din Marea Britanie. Niciun accident mortal inregistrat in ultimii 16 ani

Laboratorul independent Thatcham Research a declarat, pe baza unor date obtinute pe sosea, Volvo-ul XC90 ca fiind cea mai sigura masina din Marea Britanie. In cei 16 ani de cand acest model este pe piata, niciun sofer si niciun pasager nu si-au pierdut viata la bordul sau.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2441 seconds )