Libnet.ro
UNICEF

20:02

Dacia a demarat la uzina de la Mioveni cea mai mare extindere din ultimii 15 ani. Capacitatea anuala va depasi 400.000 de masini

Hotnews Hotnews,
 Dacia a demarat la uzina de la Mioveni cea mai mare extindere din ultimii 15 ani. Capacitatea anuala va depasi 400.000 de masini

Automobile Dacia a demarat la Mioveni un amplu program de extindere ce va duce capacitatea la 406. 000 de masini/an si va necesita constructia de noi cladiri, a spus noul director al companiei, Christophe Dridi. Extinderea vine dupa ce un deceniu capacitatea de productie a fost de 350. 000 de unitati, in timp ce in Maroc productia a crescut de la 50. 000, la 400. continuă pe Hotnews

ANALISTI: SUA - posibil sa piara pozitia de cea mai mare economie a lumii, in favoarea Chinei

Statele Unite ale Amercii SUA) ar putea sa piarda pozitia de cea mai mare economie a lumii, in 2020, in favoarea Chinei, potrivit unei analize a bancii Standard Chartered, relateaza MarketWatch, conform News. ro.

ANALISTI: SUA - posibil sa piarda pozitia de cea mai mare economie a lumii, in favoarea Chinei

Statele Unite ale Amercii SUA) ar putea sa piarda pozitia de cea mai mare economie a lumii, in 2020, in favoarea Chinei, potrivit unei analize a bancii Standard Chartered, relateaza MarketWatch, conform News. ro.

Cea mai mare universitate din Romania, prezenta la un targ educational din Budapesta

Cea mai mare universitate din Romania, ca numar de studenti, a participat, intre 10 si 12 ianuarie, la Targul International Educatio de la Budapesta.

Romanul care a facut cea mai mare descoperire din lume despre Epoca Bronzului a murit la numai 47 de ani

Seful Sectiei de Arheologie a Muzeului National al Banatului, Alexandru Szentmiklosi, care a demonstrat ca langa Timisoara se afla probabil cea mai mare cetate de Epoca Bronzului din lume, a incetat din.

Cea mai mare razie din vestul Germaniei mpotriva criminalitatii de clan. Ministrul NRW anunta toleranta zero

Noaptea spre 13 ianuarie le-a adus traficantilor ghinion. Aproximativ 1300 ofiteri de politie au efectuat, sambata spre duminica, cea mai mare operatiune impotriva clanurilor criminale din landul german Renania de Nord-Westfalia NRW). Cu aceasta razie de amploare in mai multe orase, fortele de securitate vor sa dea un exemplu de lupta impotriva criminalitatii organizate, anuntand toleranta zero. Importante cantitati de tutun ilegal si narcotice au fost confiscate.

SUA isi extind cea mai mare baza aeriana din Orientul Mijlociu

Statele Unite si Qatarul au semnat un acord care prevede extinderea bazei aeriene americane de la Al Udeid din emirat, a anuntat secretarul de stat american Mike Pompeo, la o conferinta de presa in timpul vizitei sale in Qatar.

DIETA. Medic nutritionist, despre cum sa slabesti sanatos: Nu exista cea mai buna cura de slabire

Serban Damian, medic nutritionist, sustine ce trebuie sa facem ca sa slabim sanatos. Ce spune specialistul despre alegerea celei mai bune cure de slabire? DIETA. Nu exista cea mai buna cura.

Sfarsitul cumplit al imparateseiIulia Mammaea, considerata cea mai inteleapta principesa, si a fiului ei, imparatul Sever Alexandru

Iulia Mammaea a fost considerata cea mai buna si inteleapta principesa siriana. A primit titlul de Augusta imediat dupa ce fiul ei, Sever Alexandru, se urcase pe tron.

Cum a ajuns o imagine cu un ou cea mai apreciata de pe Instagram, depasind recordul detinut de Kylie Jenner FOTO

Vedeta de televiziune Kylie Jenner 21 de ani) a pierdut recordul pentru cea mai apreciata fotografie de pe Instagram, fiind devansata de o imagine cu un. ou.

Cea mai periculoasa cursa din lume nu se dezminte: Raliul Dakar 2019 a provocat deja zeci de ACCIDENTE in primele 5 zile de la start (VIDEO)

Raliul Dakar, poate cel mai periculos raliu din lume, nu se dezminte nici in acest an. Desi editia din 2019 este cea mai scurta din istorie, cu doar 10 etape in Peru, cursa a provocat deja 87 de abandonuri pe.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )