Libnet.ro
UNICEF

23:30

Dacia Duster 3. Primele imagini cu posibilul design din generatia a 3-a

B1 B1,
Dacia Duster 3. Primele imagini cu posibilul design din generatia a 3-a

Inginerii de la Mioveni si cei francezi pregatesc lansarea noului Duster. Dacia Duster 3 anunta un design spectaculos, care, desi va aminti de celalalte variante de Duster, va fi mult mai. continuă pe B1

Ana Baniciu are un nou iubit. Primele imagini cu el, totul e clar acum

Ana Baniciu nu mai e singura! Celebra cantareata e foarte discreta cand vine vorba de viata pensonala, mai cu seama cu relatiile sale. Blondina a postat o fotografie cu ajutorul carora le-a dezvaluit celor care o urmaresc faptul ca iubeste si e iubita. Ana Baniciu, nou relatie. Cine e iubitul cantaretei? Una din cele mai .

Primele imagini cu stranepoata Regelui Mihai, Maria-Alexandra a Romaniei

Micuta Maria-Alexandra a Romaniei s-a nascut pe 7 noiembrie 2020. Primele fotografii cu stranepoata Regelui Mihai au fost date publicitatii de fostul principe Nicolae al Romaniei pe pagina sa de Facebook.

Inuman! Pacienti cu afectiuni psihice, infectati cu COVID-19, sunt lasati sa moara dezbracati pe cimentul rece. Imagini de groaza din spitalul din Resita

1 Decembrie 2020 a prins Romania pe picior total gresit. Imaginile care reflecta realitatea unui sistem medical depasit au fost surprinse in Spitalul de Urgenta din Resita, acolo unde pacientii sunt tinuti in conditii imposibil de imaginat. Unul dintre pacienti a surprins in cateva fotografii modul in care bolnavii sunt chinuti si lasati sa moara .

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )