Libnet.ro
UNICEF

06:45

Dacia va lansa Bigster, un SUV mai mare decat Duster care vine si cu un nou logo al marcii

Hotnews Hotnews,
 Dacia va lansa Bigster, un SUV mai mare decat Duster care vine si cu un nou logo al marcii

Dacia va avea in gama si modele de clasa C, dar si masini hibride cu tehnologia E-Tech prezenta pe Renault Clio, arata planul de redresare prezentat de marca franceza. Dacia este mentionata impreuna cu Lada si se spune ca cele doua marci vor lansa 7 noi modele pana in 2025, dintre care doua in segmentul C, in care Dacia nu este prezenta acum. in plus, grupul a anuntat ca isi va reduce capacitatea mondiala de productie de la 4 milioane unitati in 2019, la 3,1 milioane in 2025. UPDATE Dacia a anuntat ca va lansa un SUV de clasa C si a aratat si masina care se numeste Bigster. continuă pe Hotnews

Ponderea aurului este mai mare decat cea a dolarului american in rezervele internationale ale Rusiei

Pentru prima data in istorie, ponderea ocupata de aur in rezervele internationale ale Rusiei este mai mare decat cea a dolarului american, arata datele publicate luni de Banca Centrala a Rusiei, informeaza Bloomberg.

Digi24: Raport al unor oameni de stiinta de top: Amenintarea la adresa existentei tuturor formelor de viata este mai mare decat s-a crezut

Planeta se va confrunta cu un viitor cumplit, extinctie in masa a vietatilor, un declin al sanatatii indivizilor si tulburari sociale puternice generate de schimbarile climatice, avertizeaza o echipa internationala de cercetatori, conform The Guardian care citeaza un articol de specialitate, publicat de aceasta echipa.

CEL MAI MARE DISTRIBUITOR MONDIAL DE PC-URI Lenovo isi pregateste listarea secundara la Star Market Shanghai

De la lansarea Star Market, in iulie 2019, pana in 25 decembrie 2020, 206 companii erau listate pe aceasta piata, iar capitalizarea lor totala atingea 510 miliarde de dolari * William Ma, Noah Holdings: Boom pe piata IPO-urilor din China, anul acesta Furnizorul chinez de computere personale PC-uri) Lenovo Group Ltd. , cel mai mare din lume, intentioneaza sa se listeze la Star Market - platforma a Shanghai Stock Exchange, creata in 2019, in Shanghai, dupa modelul american Nasdaq -, unde va lansa CDR-uri Chinese Depositary Receipts), informeaza kr-asia. com.

De ce betonul roman e mai puternic decat a fost vreodata, in timp ce betonul modern se degradeaza

Betonul in unele piliere romane este nu numai viabil si astazi, ci mai puternic decat a fost vreodata. Secretul? Apa de mare. Cu aproape 2. 000 de ani in urma, faimosul istoric roman Plinius a.

Economia Germaniei, cea mai mare din UE, s-a contractat cu 5% in 2020. Temeri privind o recesiune profunda

Economia germana s-a contractat dramatic anul trecut, in urma restrictiilor dure impuse pentru combaterea pandemiei COVID-19. Cu toate acestea, scaderea a fost mai mica decat se astepta, scrie Deutsche Welle.

Jerome Powell: Economia SUA s-ar putea relansa mult mai rapid decat ar fi de asteptat

Economia Statelor Unite ar putea reveni la nivelul dinaintea crizei pandemiei mult mai devreme decat ar fi de asteptat, afirma Jerome Powell, presedintele Rezervei Federale Fed), institutia bancara centrala de la Washington, potrivit Mediafax.

OMS anunta ca al doilea an pandemic ar putea fi mai dificil decat primul

Al doilea an de pandemie de Covid-19 ar putea fi mai dificil decat primul, avand in vedere modul in care se raspandeste boala, mai ales in emisfera nordica, in conditiile in care circula mai multe tulpini, a avertizat, miercuri, Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS),.

OMS: Al doilea an de pandemie de Covid-19 ar putea fi mai dificil decat primul

Al doilea an de pandemie de Covid-19 ar putea fi mai dificil decat primul, avand in vedere modul in care se raspandeste boala, mai ales in emisfera nordica, in conditiile in care circula mai multe tulpini, a avertizat, miercuri, Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), transmite Reuters.

Salariile din sectorul bugetar erau cu 50% mai mari decat media in luna noiembrie. in transporturile aeriene salariile au scazut cu peste 1000 de lei, iar in sectorul hotelier si in restaurante scaderea a fost de cateva sute de lei

Salariul mediu net a fost de 3411 lei in noiembrie, iar in administratia publica castigurile nete erau cu 50% mai mari decat media, potrivit datelor furnizate miercuri de Institutul National de Statistica. Masura inghetarii salariilor in sectorul public pe fondul pandemiei masura deloc singulara in Romania) a fost o decizie corecta, mai ales ca, potrivit datelor FMI vezi mai jos graficul Fondului), cheltuielile cu salariile din sectorul public erau de circa 12% din PIB. Daca mai adaugam si pensiile in plata, aproape tot ce se incasa la buget din taxe si impozite se ducea pe salarii si pensii. in perioada nov. 2019-nov. 2020, 4 sectoare economice duc mai putini bani acasa in ziua de salariu: in transporturile aeriene, salariile au scazut cu peste 1000 de lei, in sectorul hotelier, restaurante scaderea a fost de cateva sute de lei, iar brokerii si administratorii de fonduri au avut si ei reduceri salariale.

1,3 milioane de romani traiesc de pe o zi pe alta: Cheltuielile medii lunare sunt cu 23% mai mari decat salariul minim

Cheltuielile populatiei in cel de-al treilea trimestru al anului trecut s-au situat, in medie, la nivelul de 1. 733 de lei pentru fiecare persoana, cu aproape 23% mai mult decat salariul minim net pe economie de anul trecut.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )