Libnet.ro
UNICEF

17:01

Dacia lanseaza o serie limitata Duster pentru Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dacia lanseaza o serie limitata Duster pentru Romania

Dacia lanseaza seria limitata Duster connected by Orange, o editie destinata exclusiv pietei din Romania, la un pret incepand de la 16. 200 euro cu TVA. continuă pe Wall-Street Ro

Ce pot face europarlamentarii UDMR pentru Romania. Iuliu Winkler, invitat la HotNews.ro LIVE, joi, de la ora 18.50

Europarlamentarull Iuliu Winkler care deschide lista UDMR la alegerile din 26 mai este invitat, joi, de la ora 18. 50, la interviurile HotNews. ro LIVE. Temele de discutie vizeaza subiecte de actualitate la nivelul Uniunii Europene si implicatiile lor pentru Romania. Cititorii HotNews. ro pot adresa intrebari invitatului, pe temele anuntate in articol, pana joi, la ora 18. 00, folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Nu vor fi aprobate comentariile care contin injurii sau atacuri la persoana.

LIVE Ce pot face europarlamentarii UDMR pentru Romania. Iuliu Winkler, discuta acum in studioul HotNews.ro

Europarlamentarul Iuliu Winkler care deschide lista UDMR la alegerile din 26 mai este invitat, joi, de la ora 18. 50, la interviurile HotNews. ro LIVE. Temele de discutie vizeaza subiecte de actualitate la nivelul Uniunii Europene si implicatiile lor pentru Romania. Cititorii HotNews. ro pot adresa intrebari invitatului, pe temele anuntate in articol, pana joi, la ora 18. 00, folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Nu vor fi aprobate comentariile care contin injurii sau atacuri la persoana.

LIVE Ce pot face europarlamentarii UDMR pentru Romania. Iuliu Winkler, in studioul HotNews.ro: Guvernul este contestat pe buna dreptate, am facut-o si noi. Sa ne amintim celebra Ordonanta 114, care a bulversat ramuri esentiale ale economiei

Europarlamentarul Iuliu Winkler spune ca Guvernul este contestat pe buna dreptate, el amintind de celebra Ordonanta 114, care a bulversat cateva ramuri esentiale ale economiei Romaniei si care a fost data prin incalcarea legii finantelor publice. Winkler, care deschide lista UDMR la alegerile din 26 mai, a facut aceste declaratii la interviurile HotNews. ro LIVE. , unde a fost invitat de la ora 18. Temele de discutie au vizat subiecte de actualitate la nivelul Uniunii Europene si implicatiile lor pentru Romania.

Dacia lanseaza Duster serie limitata, conceput in parteneriat cu Orange

Dacia a anuntat, astazi, ca a lansat Duster connected by Orange, conceput in parteneriat cu Orange, cu un pret care porneste de la 16. 200 euro, TVA inclus.

Dacia a lansat un Duster serie limitata: cat costa masina realizata in parteneriat cu Orange

Dacia a anuntat, vineri, ca a lansat Duster connected by Orange, conceput in parteneriat cu Orange, cu un pret care porneste de la 16. 200 euro, TVA inclus.

Timmermans, in legatura cu activarea Articolului 7 pentru Romania: inca avem sansa sa prevenim, pentru ca legislatia privind modificarea codurilor penale nu este in aplicare

Frans Timmermans, prim-vicepresedintele Comisiei Europene, a declarat miercuri, inaintea dezbaterii candidatilor la presedintia Comisiei Europene, ca scrisoarea trimisa pe 10 mai presedintelui Romaniei, presedintilor celor doua camere din Parlament si premierului este un pas preventiv si incearca sa convinga autoritatile sa nu adopte modificarile aduse codurile penale, pentru ca este mereu mai bine sa previi decat sa corectezi apoi.

Timmermans, mesaj de ultima ora pentru Romania: Nu diminuati lupta impotriva coruptiei!

Vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans a declarat, miercuri, pentru Antena 3, ca nu trebuie adoptata legislatia care sa modifice cadrul legal pentru lupta impotriva coruptiei. Am scris o.

[P] Liberalii si-au lansat proiectul pentru Romania - Profesionisti in Parlamentul European

Luni, in prezenta ambasadorilor, reprezentantilor mediului de afaceri si a reprezentantilor marilor federatii sindicale din Romania, Partidul National Liberal a lansat proiectul Profesionisti in Parlamentul European, un concept deschis, adresat, prin problematica propusa, tuturor claselor sociale din Romania.

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )