Libnet.ro
UNICEF

15:30

Dacia Sandero a fost a treia cea mai vanduta masina noua in UE in ianuarie. SUV-urile au atins o cota record, de 44%

Hotnews Hotnews,
 Dacia Sandero a fost a treia cea mai vanduta masina noua in UE in ianuarie. SUV-urile au atins o cota record, de 44%

In ianuarie s-au vandut in UE 840. 000 de masini noi, scadere de 26% fata de acum un an, fiind cel mai slab ianuarie din 1982 incoace. Cel mai vandut model auto a fost Toyota Yaris, urmat de Peugeot 208 si Dacia Sandero, iar vanzarile modelului Ford Puma fabricat de Craiova au crescut cu 72%. in ianuarie cota SUV-urilor pe piata din UE a atins un nivel record de 44%, in timp ce in ianuarie 2016 era de 26%, iar doi ani mai tarziu era 33%, arata datele JATO. continuă pe Hotnews

Dacia Sandero a fost a treia cea mai vanduta masina noua in UE in ianuarie

Noi date statistice arata cat de mult a fost afectata piata auto europeana de pandemia de coronavirus. in ianuarie s-au vandut in UE 840. 000 de masini noi, o scadere de 26% fata de acum un an, fiind cel mai.

Surpriza Dacia pentru toti soferii: faci plinul si uiti sa mai alimentezi. Masina care merge 1.300 kilometri fara griji

Cand vine vorba de noile modele Dacia, cea mai asteptata motorizare era cea cu GPL. Are si putere, are si autonomie. Acum, compania a venit cu clarificari. Dacia a anuntat ca e gata sa.

Un zgarie-nori din Varsovia a devenit cea mai inalta cladire din Uniunea Europeana

Varso Tower, un zgarie-nori aflat in constructie in centrul Varsoviei, a devenit cea mai inalta cladire din Uniunea Europeana, informeaza Reuters.

Armata americana dezvolta cea mai puternicaarma-laser din lume

Armata americana lucreaza la prototipul unei arme laser capabile sa-si vaporizeze tintele si sa perturbe echipamentele electronice inamice, scrie interestingengineering. com care preia New Scientist. Daca va fi dezvoltata, va fi probabil cea mai puternica arma-laser din lume.

Alina Sorescu a dat marea lovitura! Mi-am dorit sa fiu cea mai cunoscuta pe aceasta nisa

Alina Sorescu a dat lovitura. Artista a obtinut ceea ce si-a dorit mereu. Acum face ceea ce ii place si se simte implinita. Alina Sorescu, emisiune cu picii ei Alina Sorescu este cunoscuta de toata lumea, inca de pe vremea copilariei ei. S-a remarcat cu vocea sa, apoi a devenit prezentatoare TV, si din nou .

Pretul alimentelor, cea mai mare crestere din ultimii opt ani: Ce produse s-au scumpit

Cea mai importanta contributie la cresterea indicelui general au avut-o preturile cerealelor si uleiului, care au ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii 6, respectiv 8 ani.

Ministrul Energiei: Divizarea CEH in doua companii ramane cea mai sustenabila optiune

Divizarea Complexului Energetic Hunedoara CEH) in doua companii, una care sa treaca sub autoritatea Consiliului Judetean si alta care sa ramana in coordonarea Ministerului, ramane cea mai sustenabila optiune ce poate fi aplicata pe termen mediu si lung pentru imbunatatirea activitatii energetice din Valea Jiului, a transmis, marti, ministrul Energiei, Virgil Popescu.

Germania a inregistrat cea mai mare oscilatie saptamanala de temperatura de la debutul masuratorilor meteo

Germania a raportat cea mai mare oscilatie saptamanala de temperatura inregistrata de la debutul masuratorilor meteorologice, dupa ce s-a confruntat in aceasta luna cu caderi masive de zapada si un ger.

Cum arata cea mai complexa si scumpa constructie realizata din 1989 incoace in zona de sud a Moldovei VIDEO

Se lucreaza in ritm alert la podul hobanat al drumului de centura, cea mai complexa lucrare de infrastructura din Galati din ultimii 30 de ani. Zilele acestea, constructorii vor turna peste 1. 800 de tone de otel, au anuntat autoritatile.

Germania a inregistrat cea mai mare oscilatie de temperatura de la debutul masuratorilor meteo

Germania, care s-a confruntat in aceasta luna cu caderi masive de zapada si un ger patrunzator, urmate dupa cateva zile de o vreme caracteristica mai degraba unei primaveri calduroase, a raportat cea mai mare oscilatie saptamanala de temperatura inregistrata de la debutul masuratorilor meteorologice, informeaza DPA.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )