Libnet.ro
UNICEF

06:45

Dacia Spring Electric va costa aproximativ 17.000 euro pe piata din Ungaria

B1 B1,
Dacia Spring Electric va costa aproximativ 17.000 euro pe piata din Ungaria

Dacia Ungaria a anuntat pretul pentru primele 100 de unitati Dacia Spring ce pot fi precomandate: 17. 780 euro. Prima piata care anunta pretul pentru modelul electric Dacia Spring este Ungaria. Pe siteul. continuă pe B1

S-au dat de gol. Cat costa, de fapt, Dacia Spring

Spring, primul model electric de la Dacia, a fost prezentat oficial in aceasta luna. Un singur aspect a fost preferat de producatori sa ramana un mister, pretul. Cat costa, de fapt, Dacia Spring?.

A venit informatia pe care o asteptai: cat va costa noua Dacia Spring

Cei de la Dacia sunt zgarciti cu informatiile legate de pretul primului model electric - Dacia Spring. Au anuntat ca preturile vor fi dezvaluite abia in primavara, dar iata ca se stie.

Dacia Spring - Cat ar putea fi autonomia in cele mai rele conditii de condus si care vor fi diferentele fata de SUV-ul electric Renault care se fabrica deja in China

Dacia Spring, primul model electric al marcii, are o autonomie medie de 225 km, dar in conditii de frig extrem sau de condus la viteza maxima autonomie ar putea scadea sub 150 km, au spus reprezentantii Groupe Renault, intr-o discutie cu presa din Romania. Spring va fi produs in China la uzina unde este construit in prezent micul SUV K-ZE al Renault, dar cei de la Dacia spun ca Spring este structural diferit si ranforsat, pentru a fi conform cu regulile europene, inclusiv la capitolul teste de siguranta EuroNCAP.

Dacia Spring - Primul pret a fost anuntat in Ungaria. Cat costa masina electrica

Primul model electric al Dacia, despre care compania a dat pe larg detalii saptamana trecuta, costa 17. 800 de euro in Ungaria, inainte de aplicarea subventiilor. Este prima tara in care se comunica un pret pentru masina care va ajunge la companiile de ride-sharing in primavara lui 2021 si la clientii persoane fizice in toamna.

Dacia Spring: primul model electric al marcii

Spring va fi produs in China la uzina unde este construit in prezent micul SUV K-ZE al Renault.

5 secrete despre Dacia Spring, dezvaluite de Renault: masina care poate sa bata Tesla

Dacia inca trage de timp cu toate detaliile despre Spring, primul model electric. Macar stim ca pretul e mic. Erau asteptate noile modele Logan, Sandero sau Sandero Stepway, dar mai asteptat.

Curs valutar BNR, luni 19 octombrie 2020. Cati lei costa azi un euro

Cursul valutar BNR valabil pentru luni, 19 octombrie 2020, a fost anuntat de Banca Nationala a Romaniei in jurul orelor 13:00. Iata cat costa un euro, un dolar, un franc elvetian, precum si moneda britanica, lira sterlina. Curs valutar BNR pentru luni, 19 octombrie 2020 Banca Nationala a Romaniei a anuntat cursul valutar BNR valabil .

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )