Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ai depasit viteza legala? Vestea SOC din noul Cod rutier: Urmeaza sa primesti deja AMENDA acasa...

B1 B1,
Ai depasit viteza legala? Vestea SOC din noul Cod rutier: Urmeaza sa primesti deja AMENDA acasa...

Bulversare totala pentru soferii romani. , MESAJ DESPRE MOARTEA TATALUI SAU! S-A iNTAMPLAT iN URMA CU PUTIN TIMP Comisiile de specialitate din Camera. continuă pe B1

Ce a patit un sofer roman care a depasit viteza legala cu 9 kmh pe o autostrada din Olanda? La prima vedere ar putea parea o gluma!

Intransigenta maxima din partea politistilor olandezi. Un sofer roman, care a depasit viteza legala cu 9 kmh pe o autostrada din Olanda, a fost amendat conform normelor in vigoare. Cum barbatul nu a.

Ce a patit un sofer roman care a depasit viteza legala cu 9 kmh pe o autostrada din Olanda. Cazul ajuns in justitie

O societate de transport din Iasi s-a trezit data in judecata de catre autoritatile olandeze dupa ce un sofer de-al companiei a comis o abatere rutiera ce, in tara noastra, este des intalnita.

Vestea soc a momentului! Ileana Lazariuc si Ion Ion Tiriac au divortat in secret in urma cu doi ani!

Toata lumea a ramas socata cand Ileana Lazariuc si Ion Ion Tiriac au recunoscut public ca, desi inca se iubesc, au decis sa puna punct casniciei lor, divortand in secret in urma cu doi ani! Iata aici detaliile! .

Noul Cod Rutier 2019. Care sunt cele mai mari amenzi prevazute in legea pe care o aplica Politia Rutiera

Noul Cod Rutier 2019 a intrat in vigoare pe 12 octombrie. Care sunt cele mai mari amenzi prevazute in legea pe care o aplica Politia Romana? Noul Cod Rutier 2019. Cele mai mari amenzi prevazute in legea pe care o aplica Politia Rutiera Noul Cod Rutier 2019 a intrat in vigoare pe 12 octombrie. Modificarile .

Tiriac Jr. si Sorana Cirstea, noul cuplu soc din lumea mondena? Detaliul care i-a dat de gol pe cei doi indragostiti

Tiriac Jr. si jucatoarea de tenis Sorana Cirstea, noul cuplu din lumea mondena? Dupa divortul de Ileana Lazariuc, veste surprinzatoare pentru toti admiratorii cuplului, a aparut un detaliu care i-a dat de gol pe cei doi indragostiti. Tiriac Jr. si Sorana Cirstea, noul cuplu soc din lumea mondena? Ileana Lazariuc, fiica interpretei Anastasia Lazariuc, s-a .

NOUL COD RUTIER. Greselile frecvente pentru care poti lua amenda maxima

Noul Cod Rutier a intrat in vigoare, sambata, 12 octombrie, si prevede sanctiuni usturatoare. Amenda pentru folosirea telefonului mobil poate ajunge la 1. 160 de lei si se aplica si soferilor.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2034 seconds )