Libnet.ro
UNICEF

01:05

E DEZASTRU pentru soferi! Nu se mai accepta inmatricularea acestor masini! Afla acum daca esti pe LISTA NEAGRA

B1 B1,
E DEZASTRU pentru soferi! Nu se mai accepta inmatricularea acestor masini! Afla acum daca esti pe LISTA NEAGRA

Lovitura pentru romanii din Italia! Luigi di Maio, vicepremier si ministrul Dezvoltarii din Italia, a anuntat ca doreste limitareainmatricularii masinilor adusedintarile din estul Europei,. continuă pe B1

Vesti bune pentru soferi! Un proiect important este pus in dezbaterea senatorilor

Conducatorii auto ar putea sa-si pastreze dreptul de a conduce chiar si dupa ce au fost sanctionati pentru condusul unei masini sub influenta alcoolului, dar doar in anumite conditii. Practic, daca.

Masinile Diesel, INTERZISE oficial: Veste soc pentru proprietarii a trei milioane de masini din Romania. Gata, nu mai au voie sa circule...

Sfartit istoric pentru masinile Diesel. Soferii care au masini pe motorina au motive serioase de ingrijorare. Tot mai multe tari vest europene au impus sau intentioneaza sa impuna restrictii pentru acest ti.

Premiera mondiala: Cat s-a platit pentru cea mai scumpa sticla de vin din lume

La o licitatie din New York, a fost platita cea mai mare suma din lume pentru o sticla de vin, mai exact, 480. 000 de euro. Suma este de 17 ori mai mare decat se asteptau detinatorii lui. Vinul este unul.

Unicornul romnesc de 3 miliarde de dolari, UiPath, lucreaza si pentru cea mai mare banca din Romnia

Cea mai mare banca din Romania, Banca Transilvania, va utiliza integrat platformele furnizate de UiPath, o companie de automatizari software infiintata in Romania, evaluata acum la 3 miliarde de dolari, si de startupul romanesc Druid, infiintat anul acesta.

Guvernul Dancila a votat pentru despagubiri mai mici

Siegfried Muresan, deputat european si purtator de cuvant al PPE, acuza, intr-un comunicat de presa, ca guvernul condus de Viorica Dancila s-a opus suplimentarii bugetului Uniunii Europene cu 110 milioane de euro pentru despagubirea fermierilor afectati de pes-ta porcina africana. Muresan sustine ca reprezentantii guvernului au votat in Consiliul Uniunii Europene impotriva suplimentarii Fondului European de Garantare Agricola, fond din care banii urmau sa fie redirectionati catre despagubiri.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )