Libnet.ro
UNICEF

01:05

Da, din pacate este adevarat: Acesta este ultimul model de Dacia... ce se intampla de acum cu masina iubita de cuplul Ceausescu!

B1 B1,
Da, din pacate este adevarat: Acesta este ultimul model de Dacia... ce se intampla de acum cu masina iubita de cuplul Ceausescu!

Dacia a trecut printr-o schimbare majora de imagine in ultimii ani, scapand de imaginea negativa pe care o avea in perioada de dinainte de 1989. Putini stiu insa ca o singura Dacie nemaivazuta in ultimii. continuă pe B1

Da, din pacate e adevarat: Gabriela Cristea a confirmat, e vorba de o operatie...

Prezentatoarea tv Gabriela Cristea s-a dezlantuit in timpul unei emisiuni in care se discuta despre subiectul operatiilor estetice. Vedeta a declarat ca nu este de acord cu femeile care ale sa-si faca.

Cata TRISTETE... Anuntul TERIBIL a fost facut: Din pacate este vorba de indragita artista Mirabela Dauer...

Artista Mirabela Dauer a marturisit ca a fost dezamagita in viata de persoane apropiate, care se dadeau prietene, dar isi urmareau doar beneficiile. Mai mult, aceasta a recunoscut ca beneficiile pe care.

Ce TRAGEDIE... Anuntul TRIST a fost facut: Din pacate este vorba de indragita cantareata Mirabela Dauer...

Indragita Mirabela Dauer a dezvaluit ca si ea, ca orice om, a fost dezamagita in viata de persoane apropiate, care se dadeau prietene, dar isi urmareau doar beneficiile. De asemenea, artista a.

Dezvaluiri INCENDIARE despre Ionut Dolanescu si sotia lui in America. Din pacate, e ADEVARAT: Cateodata, ma BATE!

Ionut Dolanescu si sotia lui, Doinita, formeaza un cuplu de 11 ani si au trei copii. Cea mai pare parte a timpului, cand nu au concerte in Romania, ei isi petrec timpul in America Am fost haraziti.

TERIBIL... Din pacate, medicii au facut anuntul TRIST: Este vorba de Marcel Toader... (FOTO)

Marcel Toader si-a anuntat fanii ca medicii l-au informat ca va trebui sa aiba o interventie chirurgicala la inima. Din pacate interventia nu mai poate fi amanata, dupa ce anul trecut scandalul.

Da, e adevarat... anuntul trist a fost facut chiar de Ionut Dolanescu: Din pacate e vorba de indragita interpreta de muzica populara Maria Ciobanu...

Cantareata de muzica populara Maria Ciobanu trece prin momente grele. Starea de sanatate a sotului artistei, Mircea Cimpeanu, s-a inrautatit serios, acesta avand nevoie de ingrijire permanenta. Acesta ar.

Serban, BestKids.ro: Cluj, in dezvoltare puternica. Din pacate politicul ne influenteaza negativ

Politicul influneteaza extrem de puternic business-urile din retail si distributie; nu se investeste nimic, batem campii cu autostrazile, deja este un laitmotiv. Chiar AVEM probleme cu infrastructura!, spune George Serban, unul dintre.

Dupa moartea Ionelei Prodan, o noua TRAGEDIE loveste in plin familia: Din pacate e vorba de iubitul regretatei artiste de muzica populara...

Ionela Prodan a fost discreta in ceea ce priveste piata sa personala, ea ramanand vaduva in 1992, cand fiica lor Anamaria Prodan abia implinise 18 ani. Ultimii 20 de ani din viata i-a petrecut in armon.

Muzica populara romaneasca, din nou DEVASTATA dupa MOARTEA Ionelei Prodan: Din pacate, e vorba de indragita Elena Merisoreanu...

Cantareata de muzica populara Elena Merisoreanu, in varsta de 69 de ani, sustine ca poate comunica cu cei din lumea de dincolo, dar are si vise premonitorii, inainte ca cineva drag sa se stinga din.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2477 seconds )