Libnet.ro
UNICEF

18:45

Elon Musk: O versiune ieftina a modelului Tesla, de aproximativ 25.000 de dolari, va fi disponibila in trei ani

B1 B1,
Elon Musk: O versiune ieftina a modelului Tesla, de aproximativ 25.000 de dolari, va fi disponibila in trei ani

Fondatorul Tesla, Elon Musk, a anuntat o tehnologie despre care spune ca va face bateriile Tesla mai ieftine si mai puternice. La o prezentare live pe care domnul Musk a etichetat-o Ziua bateriei, el a. continuă pe B1

Elon Musk a anuntat ca o versiune mai ieftina a modelului Tesla va fi disponibila in 3 ani

Fondatorul Tesla, Elon Musk, a anuntat ca noua tehnologie va face bateriile Tesla mai ieftine si mai puternice, insa a declarat ca o masina electrica la pretul de 25. 000 de dolari va fi disponibila in aproximativ trei ani, transmite BBC.

VIDEO Elon Musk promite masina electrica de 25.000 de dolari, dar nu mai repede de 3 ani. Capitalizarea companiei a scazut cu peste 50 miliarde dolari dupa anunt

Elon Musk a anuntat ca Tesla vrea sa scoata pe piata o masina electrica la 25. 000 de dolari, scaderea de pret venind mai ales de la faptul ca se va reusi reducerea la jumatate a costului bateriei. Investitorii au fost dezamagiti de lipsa unor anunturi mai importante, cum ar fi bateria cu durata de viata de un milion de mile si o tinta precisa care sa duca pretul masinilor electrice sub cel al masinilor cu motoare conventionale. in acest context, Tesla a pierdut peste 50 mld dolari din capitalizarea bursiera, mai ales din cauza ca masina de 25. 000 de dolari va veni cel devreme in trei ani. Seful Tesla a spus ca va veni o vreme in care compania va construi 20 de milioane de masini pe an.

Elon Musk anunta lansarea celui mai ieftin model Tesla. Cat costa si cand va fi gata

Elon Musk a anuntat lansarea celui mai ieftin model Tesla, care va fi complet autonom, precizand ca acesta a fost visul nostrum dintotdeauna, sa facem masini electrice la preturi mici.

Ce ar putea anunta Elon Musk la evenimentul Battery Day

Marti se va tine in SUA unul dintre cele mai asteptate evenimente legate de viitorul masinilor electrice, iar Elon Musk ar putea anunta noi tehnologii care ar face ca bateriile sa fie mai durabile si autonomia masinilor ca creasca. Unele zvonuri spun ca Musk va anunta masina de 25. 000 de dolari sau o baterie care sa reziste un milion de mile. Indiferent de ce se va anunta marti, noutatile nu vor ajunge in productia de serie mai repede de 2022.

ştiri din Auto

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )