Libnet.ro
UNICEF

01:05

Emisii de CO2 reduse cu pana la 21%: cel mai eficient model Astra din toate timpurile

Auto Ro Auto Ro,
Emisii de CO2 reduse cu pana la 21%: cel mai eficient model Astra din toate timpurile

Versiunea sedan cu cinci usi de la 19. 990 euro, pret recomandat in Germania, TVA inclus) si Sports Tourer de la 20. 990 euro) pot fi deja comandate si sunt disponibile cu nivelurile de echipare Edition, GS Line, Elegance, Ultimate si modelul special 120 de ani. continuă pe Auto Ro

Adelina Pestritu isi deschide magazin cu bijuterii de lux. Cat costa cel mai scump ceas

Adelina Pestritu, de la cariera artistica inceputa ca dansatoare intr-un club faimos din Ibiza, la femeie de afaceri. Vedeta isi deschide magazin cu bijuterii de lux. Cat costa cel mai scump ceas? Adelina Pestritu isi deschide magazin cu bijuterii de lux Adelina Pestritu este una dintre cele mai populare vedete din tara noastra, iar conturile .

Bloggeritele care s-au imbracat cel mai bine la London Fashion Week

Bloggeritele invitate la show-urile de la London Fashion Week au facut spectacol pe strada, prin tinutele vestimentare abordate. Iata cum s-au imbracat! .

Cum a pozat Nicki Minaj pentru cel mai fashion shooting al sau de pana acum

Nicki Minaj a realizat, alaturi de celebrul fotograf Steven Klein, cel mai fashion shooting al sau de pana acum. Iata cum a pozat controversata vedeta! .

Pareri despre iPhone 11: cel mai ieftin iPhone impresioneaza pe toata lumea

Pana ajunge noul telefon Apple la noi mai dureaza o saptamana. in Statele Unite ale Americii a ajuns insa la primii oameni care sa-l foloseasca. Asa ca am adunat aici pareri despre.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 6 - 13 SEPTEMBRIE SIF Moldova - cel mai bun randament din BET-FI

Titlurile SIF Moldova SIF2) au avansat cu 4,45%, in raport cu moneda euro, in intervalul 6 - 13 septembrie, reprezentand titlurile cu cel mai bun parcurs din cadrul indicilor BET-FI si BET-XT, care au inregistrat aprecieri, in perioada analizata, spre deosebire de referinta pietei, indicele BET.

Prima reactie a Laurei Codruta Kovesi. Cel mai important a fost sustinerea a mii si mii de romani

Laura Codruta Kovesi, aleasa in functia de sef al parchetului european dupa votul din Consiliul UE, a declarat ca cel mai important lucru pentru ea a fost sustinerea a mii si mii de romani care au iesit in strada, subliniind inca o data lipsa sustinerii din partea oficialilor statului roman.

Anamaria Prodan a primit cel mai scump cadou de la Laurentiu Reghecampf. Ce super masina conduce acum! Costa o avera

Anamaria Prodan este rasfatata in continuu de sotul acesteia. Cu toate ca nu cu mult timp in urma s-a zvonit ca cei doi au ales sa mearga pe drumuri separate, acestia infirma eveimentul cu noul cadou si nu numai. Ce bolid de lux a primit Ana de la cunoscutul antrenor? Anamaria Prodan, cadouri pe banda .

Dancila sustine ca investitiile straine au atins cel mai mare nivel din ultimii 10 ani

Premierul Viorica Dancila a sustinut, joi, ca in primele sapte luni ale anului curent investitiile straine directe au inregistrat cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani, avand o crestere cu 22. 3% fata de anul 2018.

Armin, fiul lui Andrei Duban, este de o frumusete rara! Pe cine mosteneste cel mai mult

Baietelul familiei Duban se transforma usor intr-un adevarat flacau! Prietenii din mediul virtual al sotilor Duban se mira in continuu de frumusetea si gingasia sa. Gratiela si Andrei nu impartasesc prea multe din intimitatea lor, dar le mai scapa din cand in cand cate o fotografie cu raza lor de soare. Cat de mare a .

VIDEO Erling Braut Haland (19 ani), cel mai tanar jucator care debuteaza cu un hat-trick in Champions League, dupa anul 2004

Norvegianul Erling Braut Haland a devenit, marti, la varsta de 19 ani si 58 de zile, cel mai tanar jucator care marcheaza o tripla la debutul in Liga Campionilor, dupa anul 2004.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )