Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eugen Teodorovici a anuntat data limita pana la care toti romanii isi vor primi inapoi banii pe taxa auto

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Eugen Teodorovici a anuntat data limita pana la care toti romanii isi vor primi inapoi banii pe taxa auto

Banii privind taxa auto vor fi rambursati cel tarziu pana in luna iunie a acestui an, a anuntat ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici. continuă pe Wall-Street Ro

Eugen Teodorovici dezvaluie cand va fi returnata taxa auto. Care este data limita

Banii privind taxa auto vor fi rambursati cel tarziu pana in luna iunie a acestui an, a anuntat ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici.

E oficial: Data la care SE RESTITUIE taxa auto! ANUNTUL facut de Eugen Teodorovici

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, a anuntat, duminica seara, ca banii din taxa auto vor fi rambursati cel tarziu pana in luna iunie a acestui an, potrivit Agerpres. Cu sau fara somatia Comisiei.

Eugen Teodorovici a fost ales vicepresedinte al BERD

Ministrul roman al Finantelor, Eugen Teodorovici, a fost ales drept unul dintre cei doi vicepresedinti ai Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), a anuntat, astazi, ministerul de resort.

Eugen Teodorovici, despre controale facute de ANAF: Au fost actiuni importante pentru companiile mari

Eugen Teodorovici a vorbit duminica seara despre controare pe care ANAF le-a inceput. Ministrul de finante sustine ca institutia a demarat doua actiuni pentru marile companii, una dintre ele si la.

Tariceanu, replica dura pentru ministrul de Finante, Eugen Teodorovici: Sa-si tina parerile pentru el

Se lasa cu replici dure in coalitia PSD-ALDE. Asta dupa ce presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, l-a pus la punct pe ministrul de Finante, Eugen Teodorovici. intre noi, cei de la ALDE, si domnul.

Eugen Teodorovici, ales intr-o functie importanta in Uniunea Europeana

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a fost ales vicepresedinte al Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), mandatul acestuia va incepe in luna mai si se va incheia in 2020, a.

Eugen Teodorovici a fost ales vicepresedinte al BERD

Ministrul roman al Finantelor, Eugen Teodorovici, a fost ales drept unul dintre cei doi vicepresedinti ai Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD).

Rovana Plumb si Eugen Teodorovici au aflat de la constructori de ce nu se fac la timp autostrazile

Ministrul interimar al Transporturilor, Rovana Plumb, si Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, s-au intalnit joi, la sediul Ministerului Transporturilor, cu reprezentantii celor mai importante companii de constructii ce activeaza in domeniul infrastructurii rutiere.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )