Libnet.ro
UNICEF

12:30

Filosofia de design KODO implineste 10 ani de la debut

Adevărul Adevărul,
Filosofia de design KODO implineste 10 ani de la debut

In urma cu zece ani, Mazda a prezentat pentru prima data filosofia de design Kodo - si niciun concept de design nu a mai avut vreodata un impact atat de fundamental asupra companiei ca acesta. continuă pe Adevărul

ARIR implineste 2 ani de existenta

Asociatia pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania ARIR), asociatie profesionala din Romania dedicata profesionistilor si celor mai bune practici in relatia cu investitorii, implineste doi ani de la infiintare.

Ajustare de 28% pentru rata de dobanda pe 10 ani a Romaniei, in 2020

BT Asset Management: Estimarile economistilor privind referinta BNR peste 12 luni variaza intre 1,0-1,5% Rata de dobanda pe scadenta 10 ani a Romaniei s-a ajustat cu 27,9% in 2020, arata Andrei Radulescu, director analiza macro la Banca Transilvania, intr-o nota de cercetare. Acesta puncteaza ca rata dobanda pe 10 ani s-a consolidat in ultima saptamana la 3,18%, minimul ultimilor patru ani, nefiind inregistrate variatii semnificative pe curba randamentelor suverane in lei. De asemenea, analistii BT Asset Management noteaza intr-un raport ca estimarile economistilor privind rata de politica monetara a Bancii Nationale a Romaniei BNR) peste 12 luni variaza intre 1,00% si 1,50%.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )