Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ford- cea mai bine vanduta marca de import din Romania in primele 6 luni ale anului

Auto Ro Auto Ro,
Ford- cea mai bine vanduta marca de import din Romania in primele 6 luni ale anului

Conform datelor emise in aceasta luna de Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor D. V), in prima jumatate a anului 2018 au fost inmatriculate 6. 694 de unitati Ford autoturisme si vehicule comerciale, cu exceptia Ford Trucks) ceea ce ii asigura marcii pozitia de lider al pietei de import pentru automobile si vehicule comerciale. continuă pe Auto Ro

VIDEO Japonia si UE vor forma cea mai vasta zona de liber schimb din lume. Ce nseamna asta pentru economie

Acest lucru inseamna 600 de milioane de consumatori si aproximativ 30% din PIB-ul mondial. Jean-Claude Juncker, Donald Tusk si Shinzo Abe au semnat, la Tokyo, ambitiosul acordul de liber schimb dintre cele doua blocuri economice.

Cum arata cea mai mare poarta maramureseana din tara. Constructia, inaugurata de Ziua dacilor liberi

Cea mai mare poarta maramureseana din Romania a fost montata joi, 19 iulie, la intrarea in comuna Oncesti, judetul Maramures.

Simona Halep dezvaluie cine este cea mai incomoda adversara, pe toate suprafetele

Simona Halep a declarat, miercuri, ca din punctul sau de vedere, cea mai dificila adversara din circuit, pe toate suprafetele, este Angelique Kerber. Halep, liderul WTA, a precizat ca prima jumatate a anului 20.

Romania are cea mai mare inflatie anuala din UE, pentru a cincea luna la rand

Romania a avut in iunie 2018 cea mai mare rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana, pentru a cincea luna la rand in care tara noastra conduce topul, potrivit Eurostat.

Vanzari RECORD pentru Dacia: Este cea mai buna luna din ISTORIE pentru industria auto

Piata auto din Europa a inregistrat un varf record in luna iunie, devenind astfel cea mai buna luna din industria auto din istorie. Romania inregistreaza la acest capitol record supa recod: suntem tara cu.

Cea mai buna solutie pentru gazele autohtone, Guvernul sa motiveze industria sa investeasca in prelucrare

Cea mai buna solutie pentru gazele autohtone ar fi ca Guvernul sa motiveze industria sa investeasca in prelucrarea lor, a afirmat, marti, Harald Kraft, presedintele Asociatiei Romane a Companiilor de Explorare si Productie Petroliera ROPEPCA), potrivit Agerpres.

Vacanta in cea mai friguroasa localitate din lume

O mica localitate din nord-estul Rusiei,cunoscuta drept cea mai friguroasa localitate de pe planeta, incearca sa-si gaseasca loc pe harta turismului mondial. Desi este promovata ca destinatie de vacanta, putini se incumeta sa mearga la Polul frigului.

FRIG iN LUNA LUI CUPTOR! Prognoza pe doua saptamani! Cea mai friguroasa luna iulie din ultimii 34 de ani!

ANM a emis prognoza meteo 16 - 29 iulie pe regiuni. Luna lui Cuptor este cea mai friguroasa din ultimii 34 de ani, potrivit specialistilor. ANM prognoza meteo 16 - 29 iulie pe regiuni. BANAT Valoril.

Peste 5.000 de fani ai muzicii anilor 90 au participat la cea mai mare petrecere din Romania: We love retro! Cand si unde are loc urmatorul eveniment

Peste 5. 000 de persoane au participat, vineri, la cea mai mare petrecere de muzica retro, We love retro. Pe scena au urcat artisti indragiti ai anilor 90, printre ei numarandu-se 2Unlimited, Snap, Dr. Alban, Masterboy, Brooklyn Bounce Dj Set si ND.

WTA: Simona Halep, lider fara emotii (a 37-a saptamna) - Mihaela Buzarnescu, cea mai buna clasare din cariera (25)

Simona Halep este si dupa incheierea Wimbledon-ului liderul clasamentului WTA, cu 7571 de puncte. Este a 37-a saptamana in care Simona ocupa cea mai inalta pozitie in lume. Mihaela Buzarnescu a urcat pana pe 25 - cea mai buna clasare din cariera de pana acum). Romania are sase jucatoare in TOP 100.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )