Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ford Craiova suspenda productia de vehicule si motoare timp de 8 zile

B1 B1,
Ford Craiova suspenda productia de vehicule si motoare timp de 8 zile

Ford Craiova suspenda productia de vehicule si motoare timp de opt zile, incepand cu data de 26 februarie, pe fondul problemelor referitoare la furnizarea de semiconductori, care afecteaza o mare parte din. continuă pe B1

Ford Craiova suspenda productia de vehicule si motoare pentru opt zile. Care este motivul si cand va fi reluata activitatea companiei

Ford Craiova suspenda productia de vehicule si motoare pentru opt zile, incepand cu data de 26 februarie, ca urmare a problemelor legate de furnizarea de semiconductori care afecteaza o mare parte din industria auto globala, au anuntat, miercuri, reprezentantii companiei.

Ford Craiova opreste productia timp de 8 zile

Ca urmare a problemelor legate de furnizarea de semiconductori care afecteaza o mare parte din industria auto globala, Ford Craiova va suspenda temporar productia de vehicule si motoare timp de 8 zile, incepand cu 26 februarie, anunta oficialii companiei.

Ford opreste opt zile productia la Craiova, din cauza problemelor de aprovizionare cu semiconductori auto

Ca urmare a problemelor legate de furnizarea de semiconductori care afecteaza o mare parte din industria auto, Ford Craiova va suspenda temporar productia de vehicule si motoare timp de opt zile, incepand cu 26 februarie, anunta oficialii companiei. Criza microprocesoarelor va face ca productia auto europeana sa fie cu cateva sute de masini mai mica, arata diversele estimari. Si Dacia a oprit productia timp de 5 zile.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )