Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ford opreste opt zile productia la Craiova, din cauza problemelor de aprovizionare cu semiconductori auto

Hotnews Hotnews,
 Ford opreste opt zile productia la Craiova, din cauza problemelor de aprovizionare cu semiconductori auto

Ca urmare a problemelor legate de furnizarea de semiconductori care afecteaza o mare parte din industria auto, Ford Craiova va suspenda temporar productia de vehicule si motoare timp de opt zile, incepand cu 26 februarie, anunta oficialii companiei. Criza microprocesoarelor va face ca productia auto europeana sa fie cu cateva sute de masini mai mica, arata diversele estimari. Si Dacia a oprit productia timp de 5 zile. continuă pe Hotnews

Ford Craiova suspenda productia de vehicule si motoare pentru opt zile. Care este motivul si cand va fi reluata activitatea companiei

Ford Craiova suspenda productia de vehicule si motoare pentru opt zile, incepand cu data de 26 februarie, ca urmare a problemelor legate de furnizarea de semiconductori care afecteaza o mare parte din industria auto globala, au anuntat, miercuri, reprezentantii companiei.

Alex Velea, lovit de ghinion din cauza Antoniei. Artistul rupe tacerea despre relatia lui

Alex Velea a vorbit despre relatia cu Antonia. Ce spune celebrul artist despre povestea de iubire pe care o are alaturi de mama celor doi copii ai sai? Vedeta a fost lovita de ghinion. Alex Velea, lovit de ghinion din cauza Antoniei. Ce detalii ofera despre relatia sa cu solista? Alex Velea a surprins cu .

Mama lui Dan Balan, la un pas de moarte din cauza covid-19: M-a lovit rau de tot

In timp ce el cutreiera lumea, mama lui canta pe meleagurile natale. Ludmila Balan isi asteapta insa baiatul acasa macar la momentele importante din an. De aceasta data, copilul i-a fost alaturi din pricina unui moment greu. Femeia a fost internata in spital dupa ce a fost diagnosticata cu noul coronavirus. A stat o vreme .

SUA au depasit pragul de 500.000 de decese din cauza Covid. Biden: Ca natiune, nu putem accepta acest destin crud, trebuie sa luptam impreuna VIDEO

SUA au depasit pragul de jumatate de milion de vieti pierdute din cauza pandemiei de coronavirus, ajungand la un bilant de 500. 071 de victime. La Washington a fost decretat doliu si s-a tinut un moment de reculegere. Presedintele american Joe Biden a spus ca acest bilant tragic il depasesete pe cel al americanilor care au murit in cele doua razboaie mondiale si razboiul din Vietnam. El a facut din nou apel la unitate intr-un mesaj adresat natiunii cu acest prilej.

Liga 1: Meciul dintre FC Viitorul si Poli Iasi, intrerupt din cauza cetii dense

Meciul FC Viitorul - Poli Iasi, care se desfasoara la Ovidiu, a fost intrerupt in minutul 69, din cauza vizibilitatii reduse.

Aproape o jumatate de milion de morti din cauza covid-19 in SUA

Statele Unite se pregatesc sa depaseasca pragul de o jumatate de milion de morti din cauza covid-19, in timp ce principalii indicatori, mai ales ritmul vaccinarii, ofera o raza speranta.

Cursa aeriana Otopeni-Iasi nu a putut ateriza azi dimineata din cauza cetii

Cursa aeriana Otopeni-Iasi nu a putut ateriza luni dimineata din cauza cetii dense de pe aeroportul iesean, reprezentantii aerogarii precizand ca avionul va ajunge cu intarziere la Iasi,.

Exploatari petroliere in zona arctica, oprite din cauza prezentei ursilor polari

Planurile pentru efectuarea de studii seismice in vedere prospectarii petrolului in regiune protejata Arctic National Wildlife Refuge din Statele Unite sunt blocate din cauza lipsei de protectie pentru ursii polari, a anuntat Departamentul de Interne, .

TEXAS: Rafinariile de petrol au emis tone de emisii poluante din cauza frigului extrem

Cele mai mari rafinarii din Texas au emis saptamana trecuta tone de emisii poluante din cauza crizei provocate de temperaturile neobisnuit de scazute, transmite Reuters, ciata de News.

TEXAS: Rafinariile de petrol au emis tone de gaze poluante din cauza frigului extrem

Cele mai mari rafinarii din Texas au emis saptamana trecuta tone de emisii poluante din cauza crizei provocate de temperaturile neobisnuit de scazute, transmite Reuters, ciata de News.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )