Libnet.ro
UNICEF

13:45

Importatorul Peugeot Citroen din Romania preia si marca Opel

Adevărul Adevărul,
Importatorul Peugeot Citroen din Romania preia si marca Opel

Trust Motors, importatorul marcilor Citroen, DS si Peugeot in Romania va prelua si gestionarea marcii Opel. Compania va ocupa locul trei in clasamentul celor mai puternici importatori de automobile. continuă pe Adevărul

Cati bani costa cel mai ieftin din Romania. De ce este atat de accesibil

Prezentat oficial in Romania, acest este cel mai ieftin. Nu doar pretul il face sa fie unul dintre cele mai accesibile din istorie. Motivul pentru este atat de accesibil. Cati bani costa cel mai ieftin din Romania. Pentru prima data in istorie, oricine poate avea acest GT 2+ fara precalificare, adica fara .

Alerta meteo. Cod galben in multe judete din Romania: temperaturi de 45 de grade

Meteorologii au emis o noua avertizare Cod galben de canicula, care cuprinde cea mai mare parte a tarii. Pana cand este valabila si unde se vor inregistra temperaturi chiar si de 45 de grade Celsius, aflati in continuare. Romania, sub Cod galben de canicula Zilele urmatoare vor fi extrem de calduroase in majoritatea zonelor tarii, .

Orange, decizie radicala in 2020. Zeci de mii de clienti din Romania sunt vizati

Schimbare imporanta pentru clientii Orange! Compania de telefonie mobila a trimis notificari catre toti clientii prin care ii informeaza ca se va renunta la factura traditionala, pe hartie, fiind adoptat un format electronic. Asada, toti clientii Orange vor primi e-mail cu cat au de plata in fiecare luna. Orange Romania renunta la facturile din hartie .

Alegeri 2020. Ce se intampla cu alegerile din Romania. Raluca Turcan a facut anuntul

Ce se va intampla in cazul alegerilor din Romania. Raluca Turcan vine cu detalii despre organizarea si conditiile in care se vor tine acestea. Alegeri 2020. Detaliile oferite de Turcan despre organizare si conditii Alegerile locale de pe 27 septembrie vor avea loc in conditii aparte, din cauza acestor vremuri. in ciuda crizei sanitare care .

CC and G si CCP.RO BUCHAREST S.A. au semnat acordul prin care vor fi oferite servicii Contrapartii Centrale din Romania

, parte a grupului Bursa de Valori Bucuresti BVB), a semnat cu Cassa di Compensazione e Garanzia CC and G), unul dintre liderii de servicii post-tranzactionare si parte a London Stock Exchange Group LSEG), un parteneriat prin care CC and G va oferi atat consultanta privind stabilirea Contrapartii Centrale in Romania, cat si asistenta tehnologica specifica serviciilor de compensare si management al riscului care vor fi derulate de CCP. RO BUCHAREST si care se aplica tuturor claselor de active tranzactionate pe piata de capital romaneasca, arata BVB intr-un comunicat remis ieri. are rolul de a functiona ca o Contraparte Centrala CCP) independenta pentru pietele din Romania.

Business report: Cum isi regandesc turismul o parte dintre orasele europene. Averile primarilor din Romania: azi, Gabriela Firea. Romanii, tot mai inghesuiti. Circa 100.000 de romani deconectati pentru ca n-au platit factura la curent

Cum isi regandesc turismul o parte dintre orasele europene. Unii cred ca e magnific fara turisti, dar o sa-si schimbe parerea cand somajul va exploda * Averile primarilor din Romania. Gabriela Firea - bani, proprietati si bijuterii, dupa primul mandat la Primaria Capitalei * Ce s-a intamplat cu pensiile romanilor in pandemie: Un singur fond a rezistat pe plus * Romanii, tot mai inghesuiti: Suprafata medie a locuintelor livrate in 2019 in Romania a scazut la 63 mp, cel mai putin din ultimii 20 de ani * Aproape 100. 000 de romani au fost deconectati anul trecut pentru ca n-au platit factura la curent. Unde au fost cei mai multi * Presedintele Bundesbank avertizeaza: Emiterea de datorie comuna de catre UE trebuie sa ramana o exceptie * ANRE: RADET nu si-a facut planul de revizii si reparatii anul trecut. Probleme similare sunt in toata tara. Oamenii pot ramane fara apa calda si caldura.

Tragedie imensa in lumea presei din Romania. S-a stins la doar 46 de ani

Tragedie fara margini! Un cunoscut jurnalist a murit la doar 46 de ani. Care a fost cauza decesului si ce mesaje de adio emotionante au lasat cei care l-au cunoscut pe barbat? Tragedie in presa din Romania. S-a stins la 46 de ani Omul de radio Calin Gheorghe a pelcat de pe acest Pamant la .

Primul oras din Romania care cere sa intre in carantina. Autoritatile au votat deja

Romania, din pacate, treptat intra in carantina, avand in vedere ca localitatea Gornetdin judetul Prahova, unde au fost inregistrate 15 cazuri noi intre 8 si 20 iulie, silocalitatea Cartojani din comuna Roata de Jos, judetul Giurgiu, unde au fost inregistrate 32 de cazuri de COVID-19 la o populatie de 3. 600 de locuitori, sunt deja in .

Studiu: Peste 50% dintre tinerii din Romania si-au pierdut increderea si motivatia in perioada starii de urgenta

Peste 60% dintre tinerii din Romania s-au plictisit acasa in perioada starii de urgenta, iar 56% dintre ei si-au pierdut increderea si motivatia in fortele proprii. in plus, intreruperea brusca a activitatilor cotidiene a condus la dezechilibre emotionale pentru unii dintre ei, porivit studiului Insights PulseZ.

Peste 50% dintre tinerii din Romania si-au pierdut increderea si motivatia in starea de urgenta (studiu)

Peste 60% dintre tinerii din Romania s-au plictisit acasa in perioada starii de urgenta, iar 56% dintre ei si-au pierdut increderea si motivatia in fortele proprii.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )