Libnet.ro
UNICEF

17:00

E LEGE! LOVITURA fara PRECEDENT pentru TOTI SOFERII romani care au MASINI MAI VECHI de 12 ani! DECIZIA AFECTEAZA SUTE DE MII de oameni

B1 B1,
E LEGE! LOVITURA fara PRECEDENT pentru TOTI SOFERII romani care au MASINI MAI VECHI de 12 ani! DECIZIA AFECTEAZA SUTE DE MII de oameni

Vesti proaste pentru soferii din Romania care au masini mai vechi de 12 ani. Inspectia tehnica periodica ITP) trebuie obligatoriu efectuata, la un anume interval de timp, pentru a primi dreptul de a circula p. continuă pe B1

BOMBA ANULUI! Dan Negru SE MUTA la PRO TV?! LOVITURA fara precedent pentru ANTENA 1

Bomba! Dan Negru se muta la PRO TV?! Un nou format de show se va putea vedea la PRO TV, si anume, o emisiune similara cu cea pe care Dan Negru o prezenta la Antena 1.

E LEGE! Toti posesorii de PERMIS AUTO se vor iNTOARCE in SALILE de EXAMEN! Toti soferii ROMANI, in ALERTA

Toti romanii trebuie sa afle noile reguli! Fie ca esti sofer sau vrei sa obtii permisul auto, trebuie sa afli despre aceste modificari! S-A TERMINAT! MARIA GHIORGHIU ANUNTA URGIA: NE APROPIEM CU.

BOGDAN AURESCU: Asistam la cresterea fara precedent a antisemitismului si negarii Holocaustului

Asistam, in mod profund regretabil, la o crestere fara precedent a antisemitismului si negarii Holocaustului in societatile noastre, a declarat ministrul de Externe Bogdan Aurescu duminica, la reuniunea ministeriala a Aliantei Internationale pentru Memoria Holocaustului IHRA), adaugand ca tara noastra depune eforturi importante pentru a deveni un adevarat model regional in ceea ce priveste asumarea trecutului si promovarea memoriei Holocaustului.

Ce rusine! Toti halterofilii romani de la JO 2020, depistati pozitiv

Toti cei patru halterofili romani calificati la Jocurile Olimpice din 20202 au fost depistati pozitiv. Este vorba despreGabriel Sincraian,Roxana Cocos,Florin Croitoru siRazvan.

Previziuni sumbre pentru 2020: Managerii romani, printre cei mai sceptici din lume in privinta cresterii economice

Mai mult de jumatate dintre managerii romani se asteapta la o incetinire accentuata a cresterii economice globale, potrivit raportuluiPwC CEO Global Survey, lansat lunila Forumul Economic Mondial de la Davos.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )