Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ce masini electrice din Europa au cele mai multe daune

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ce masini electrice din Europa au cele mai multe daune

Numarul de masini electrice in crestere in Europa, datorita stimulentelor acordate de majoritatea tarilor, a creat in ultimii ani o piata second-hand destul de mare si pentru aceste modele. in prezent, sunt la vanzare pe Mobile. de peste 10. 000 de. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, in continuare in Bucuresti Situatia in judete

Cele mai multe cazuri de COVID-19 au fost raportate in continuare in Capitala, in ultimele 24 de ore. Iasi si Cluj se mentin intre judetele cu cele mai multe noi imbolnaviri.

Cluj si Suceava, judetele cu cele mai multe noi cazuri de COVID-19 Situatia in fiecare judet

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 211 - continua sa fie in Capitala. Pe primul loc in topul judetelor, cu cele mai multe noi imbolnaviri raportate in ultimele 24 de ore, este Clujul, cu 99 de cazuri, si Suceava, cu 91 de cazuri.

Suceava revine pe primul loc in topul judetelor cu cele mai multe noi imbolnaviri de COVID-19 Situatia in fiecare judet

Capitala continua sa aiba cele mai multe cazuri noi de coronavirus - 214 - raportate in ultimele 24 de ore, in timp ce Suceava si Ilfov sunt judetele cu cele mai multe noi imbolnaviri.

Unde s-au inregistrat cele mai multe noi cazuri de COVID in ultimele ore

In Bucuresti, Cluj si Suceava s-au inregistrat cele mai multe cazuri de coronavirus in ultimele 24 de ore, odata cu inregistrarea recordului negativ de cazuri din Romania.

Nelu Tataru, despre recordul de imbolnaviri:E luna cu cele mai multe masuri de revenire la o cvasi-normalitate

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a explicat numarul mare de cazuri de COVID-19 raporate miercuri ca fiind rezultatul unei luni aglomerate, cu reveniri din concedii si aglomerarea mijloacelor de transport in comun. Nerespectarea regulilor, atrage atentia ministrul, ar putea duce la o crestere a numarului de cazuri, pana la 2. 000 pe zi.

Care sunt judetele care au inregistrat miercuri cele mai multe cazuri noi de COVID-19. in ce judete numarul de bolnavi s-a dublat in 24 de ore

In ziua in care Romania a inretistrat un nou record de imbolnaviri de COVID-19, Bucurestiul continua sa fie pe primul loc la numarul de noi infectari cu SARS CoV2. Totusi, contrar trendului inregistrat la nivelul tarii, in Capitala, astazi au fost inregistrate cu trei cazuri mai putin decat in ziua anterioara: 211 fata de 214.

Care sunt judetele care au inregistrat joi cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Iasi este pe locul II, iar judetul Valcea pe locul III.

Care sunt judetele care au inregistrat marti cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetele Ilfov si Suceava sunt pe locul II cu acelasi numar de cazuri inregistrate in 24 de ore, iar judetul Cluj pe locul III.

Topul judetelor cu cele mai multe cazuri de coronavirus. Peste 200 de infectari in Capitala, doar in ultima zi

Bilantul epidemiei de coronavirus in Romania a ajuns, marti, la 105. 298 de infectari si 4. 236 decese, dupa ce, in ultima zi, au fost depistate pozitiv inca 1. 111 de persoane, iar 51 de pacienti COVID-19 au.

Care este relatia dintre Adda si soacra ei: Nu am fost cele mai bune prietene

In poporul roman exista un mit care spune ca de cele mai multe ori soacra nu se intelege bine cu nora. La fel au stat lucrurile si in cazul faimoasei catrareteAdda. Asta, la inceput, pentru ca odata.

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )