Libnet.ro
UNICEF

17:01

Masini SUV de trei ani vechime sub 10.000 de euro, disponibile la vanzare pe Internet

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Masini SUV de trei ani vechime sub 10.000 de euro, disponibile la vanzare pe Internet

Interesul romanilor pentru masini SUV este din ce in ce mai mare. Starea drumurilor precara si sansele slabe de a avea o infrastructura buna ar putea fi factorii de decizie pentru achizitia acestora. continuă pe Wall-Street Ro

Cazul copilului de trei ani care a murit dupa ce mancat shaorma: Se analizeza daca este vorba de un virus

Patronul restaurantului fast-food din Bucuresti unde copilul de trei ani care a decedat suspect zilele trecute ar fi mancat shaorma a dat o declaratie luni la sediul Politiei Capitalei privind acuzatiile aduse de p?.

Guvernul estimeaza ca trei proiecte de autostrazi vor fi gata n cinci ani, iar Spitalul Republican n trei ani

Guvernul estimeaza ca trei proiecte de autostrazi vor fi gata in cinci ani, iar Spitalul Republican in trei ani, incepand din 2019, prin parteneriat public-privat, conform declaratiilor vicepremierului Viorel Stefan.

Cati bani aduce micuta printesa Charlotte economiei britanice: la doar trei ani si-a intrecut fratele mai mare, printul George

La doar trei ani, printesa Charlotte, singura fiica a ducilor de Cambridge, aduce miliarde de dolari la economia britanica, in mare parte datorita faptului ca este un reper din punct de vedere vestimentar.

Rasturnare totala de situatie in cazul copilului de trei ani care a murit dupa ce ar fi mancat shaorma

Rasturnare totala de situatie in cazul copilului de 3 ani care a murit dupa ce ar fi mancat shaorma. Potrivit unor surse apropiate anchetei, rezultatele au fost negative cu privire la shaorma de la.

Indicele ROBOR a ajuns la cea mai ridicata valoare din ultimii trei ani si jumatate

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a continuat sa creasca pe piata interbancara, ajungand, miercuri, la 2,77% pe an, de la nivelul de.

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )