Libnet.ro
UNICEF

18:45

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Anuntul a fost facut chiar de Comisia Europeana! Pana la ce data mai pot circula soferii romani!

B1 B1,
Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Anuntul a fost facut chiar de Comisia Europeana! Pana la ce data mai pot circula soferii romani!

Veste neasteptata pentru posesorii de masini pe motorina. in cativa ani, acestea ar putea sa nu mai fie vazute pe strazi. Anuntul a fost facut chiar de la varful Comisiei Europene, chiar de catre. continuă pe B1

Masinile diesel, interzise oficial: Soferii romani sunt panicati! in ce orase deja nu mai poti circula!

In cativa ani, masinile diesel nu vor mai putea fi vazute pe strazi, este de parere comisarul european pentru piata interna si industrie, Elzbieta Bienkowska. Deja, in unele orase europene, circulatia.

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Veste teribila pentru trei milioane de masini din Romania. Pe unde nu mai au voie sa circule soferii romani...

Soferii care au masini diesel au motive serioase de ingrijorare. Tot mai multe tari vest europene au impus sau intentioneaza sa impuna restrictii pentru masinile care merg cu motorina. Comisia.

Masinile diesel, interzise oficial: Cine are cel putin un autoturism pe motorina, primeste banii inapoi! De ce acte ai nevoie...

Proprietarii de masini diesel cumparate dupa adoptarea legii care permite reglementarea masinilor diesel vor putea sa apeleze la o schema de buyback introdusa de compania Volkswagen. Producatorul german a.

RAMAS BUN, Viorel! Din pacate anuntul TRIST a fost facut chiar de Oana Lis, in lacrimi: Fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis a socatpe toata lumea cu o dezvaluire incendiara, vorbind despre ganduri negre si sinucidere! intr-o emisiune TV, sotia fostului primar al Capitalei a recunoscut ca a trecut prin momente.

Anuntul surprinzator facut de un artist, pe scena: Sunt gay! Iubitul meu este un cunoscut rapper

Jaden Smith, fiul lui Will Smith, a dezvaluit ca este gay si ca are un iubit. Este vorba tot de un rapper, Tyler, The Creator. Jaden a facut anuntul pe scena, in timpul unui.

ştiri din Auto

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )