Libnet.ro
UNICEF

20:00

Masinile Diesel, interzise oficial: Decizie de ultima ora care ii afecteaza pe toti romanii: in ce orase nu se mai poate circula!

B1 B1,
Masinile Diesel, interzise oficial: Decizie de ultima ora care ii afecteaza pe toti romanii: in ce orase nu se mai poate circula!

Interzicerea circulatiei masinilor diesel poluante in orasele din Germania, ca urmare a unei hotarari istorice a unei instante de judecata va avea consecinte inclusiv in Europa de Est. in Ungaria exista deja. continuă pe B1

Masinile diesel, interzise oficial! Milioane de soferi sunt afectati

Tribunalul administrativ federal din Leipzig a anuntat ca orasele germane au dreptul sa interzica circulatia autovehiculelor diesel vechi, astfel incat nivelul de poluare sa ajunga la cel prevazut in normele.

Nu mai sunt bani de pensii? Decizie de ultima ora care ii afecteaza pe toti romanii!

Incertitudinele privind Pilonul II de pensii provoaca efecte importante in piata, atrag atentia analistii. in opinia mea, este posibil ca unul dintre motivele pentru care piata scade sa fie dat.

Masinile diesel, interzise in Germania: decizia unui tribunal privind accesul in orase a masinilor pe motorina

Orasele germane au dreptul sa interzica circulatia autovehiculelor diesel vechi, pentru a aduce nivelul de poluare a aerului in conformitate cu normele Uniunii Europene, a anuntat vineri Tribunalul administrativ federal din Leipzig.

Decizie de ultima ora in cazul copilului care a murit de la shaorma. Patronul restaurantului, dus la audieri

Patronul restaurantului de tip fast-food din Capitala, locul unde a mancat shaorma un copil de trei ani inainte de a muri, a fost audiat luni de cei de la Serviciul Omoruri, Politia Capitalei, conform unor surse.

Daca ai o masina la mana a doua, trebuie sa iei urgent masuri: Ce decizie de ultima ora au anuntat autoritatile!

Guvernul Romaniei va trebui sa asigure rambursarea integrala si imediata a taxelor de inmatriculare a vehiculelor second hand achizitionate din alte state membre, potrivit unui document transmis de catre Comisia.

Avertisment de ultima ora al meteorologilor. Se strica vremea

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri, noi atentionari nowcasting Cod galben de averse valabile in ora urmatoare in judetele Cluj, Salaj, Bistrita-Nasaud, Maramures si.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )