Libnet.ro
UNICEF

22:15

Niciun accident fatal in 16 ani. Care este cea mai sigura masina?

B1 B1,
Niciun accident fatal in 16 ani. Care este cea mai sigura masina?

A fost desemnata cea mai sigura masina. in Marea Britanie, modelul suedez nu a fost implicat in niciun accident mortal in cei 16 ani de cand se afla pe piata. Este o performanta inegalabila pentru oricare. continuă pe B1

A trait pana la 148 de ani: care este povestea celui mai longeviv roman

Un roman ar putea fi cel mai batran om din toate timpurile. Maftei Pop a trait pana la 148 de ani si a decedat in 1952. Conform documentelor de la primaria din localitatea in care si-a petrecut ultima parte a vietii, Maftei Pop s-a nascut in Valea Loznii, judetul Salaj. A decedat 148 de ani .

O minora de 16 ani din Suceava, gasita intr-o comuna din Vrancea. Ce facea fata cand au ajuns politistii

O minora de 16 ani din judetul Suceava, disparuta de la domiciliu, a fost identificata de politistii vranceni pe raza comunei Suraia, la un tanar de 22 de ani pe care l-ar fi cunoscut pe retelele de.

Tragedie in Caras-Severin. Un baiat de 16 ani a fost impuscat mortal de fratele mai mare, in timp ce se aflau la vanatoare

Un barbat de 27 de ani si-a impuscat mortal fratele, miercuri seara, la o partida de vanatoare, intr-o zona situata intre localitatile Iaz si Ciuta din judetul Caras-Severin. Miercuri, in jurul.

Salaj: Adolescent de 16 ani inecat intr-o fosta balastiera

Un tanar de 16 ani s-a inecat, luni, in apa acumulata intr-o fosta balastiera din localitatea Almasu.

Fotbalistul Joel Darlington s-a sinucis la doar 20 de ani. Motivul este socant

Fotbalistul Joel Darlington s-a sinucis la doar 20 de ani. Tanarul a activat la Bala Town prima liga din Tara Galilor). Sportivul a fost gasit spanzurat in garajul casei sale de catre familia lui. Motivul pentru care a comis o asemenea fapta a socat pe toata lumea. Fotbalistul Joel Darlington s-a sinucis la doar 20 .

Cine era Andra Mirza, tanara de 19 ani care s-a inecat la Vama Veche. Toata lumea o stia

Andra Mirza, tanara de 19 ani care s-a inecat la Vama Veche, era pasionata de poezie si publicase o carte. Ea a fost gasita inconstienta in mare si a fost adusa la mal in stare critica, pe 4 august. Dupa 5 zile, tanara s-a stins din viata. Andra Mirza, tanara care s-a inecat la Vama .

Accident cumplit pe drumul care leaga Constanta de Tulcea! Oameni spulberati din cauza unui sofer care se filma live pe Facebook

Accident socant pe drumul care leaga Constanta de Tulcea. O cursa nebuna, filmata si transmisa live pe Facebook, a spulberat trei vieti nevinovate - o batrana, un copil si o femeie insarcinata, iar o.

Oana a fost traficata si violata in Caracal, la doar 16 ani. in loc sa o ajute, politistii au batjocorit-o: Da ce, ei nu i-a placut? Odata ce era cu el acolo, cum sa nu-i placa?

Oanaeste una dintre cele 16 minore din dosarul de trafic sexual a clanului Cocos judecat intre 2012 si 2017, dar in care au fost protejati cetateni straini, austrieci si americani, plus.

O adolescenta de langa Caracal, marturii cumplite. La 16 ani pompierul Teculescu a vrut sa o racoleze

Detalii socante au fost scoase la iveala de o ancheta jurnalistica facuta de Libertatea, cu privire la reteaua de trafic de minore, din 2012, din Caracal. Monica, o femeie de 33 de ani din apropierea.

Digi Sport: Joel Darlington s-a sinucis la doar 20 de ani. Motivul este incredibil

Joel Darlington 20 de ani), jucatorul lui Bala Town prima liga din Tara Galilor) a fost gasit spanzurat, luni, in garajul casei sale. Motivul tanarului a fost faptul ca, in cariera foarte scurta, a suferit un numar mare de accidentari, care i-au impiedicat in repetate randuri evolutia carierei sportive.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )