Libnet.ro
UNICEF

09:15

Un nou SUV Kia. Primele imagini cu interiorul

B1 B1,
Un nou SUV Kia. Primele imagini cu interiorul

Un nou SUV Kia este pe drum. Constructorul sud-coreean a dezvaluit deja exteriorul in doua schite de design cu exteriorul modelului. Acum arata si imagini din interior. continuă pe B1

Primele imagini cu Radu Mazare in Romania. Cum a aparut la aeroport. Duba l-a luat direct de pe pista

Au aparut primele imagini cu Radu Mazare in Romania. Avionul care l-a transportat pe fostul primar al municipiului Constanta a aterizat, luni seara, pe Aeroportul Otopeni. Radu Mazare a fost asteptat pe pista de o duba a Administratiei Nationale a Penitenciarelor, a fost preluat si dus direct la Penitenciarul Rahova. Fostul edil are de ispasit [] .

VIDEO Primele imagini cu explozia de la bancomatul BCR unde a fost folosit explozivul Mama lui Satan

Politistii continua cercetarile in cazul ATM-ului BCR de pe Bulevardul Theodor Pallady aruncat in aer, luni dimineata, cu ajutorul unei substante explozive folosite de jihadisti in Siria, dar si de teroristii care au actionat la Bruxelles sau Paris. Au aparut si primele imagini captate de camerele de supraveghere.

VIDEO Primele imagini cu explozia de la bancomatul BCR. Camerele i-au surpins si pe hoti. Ce spune Politia despre modul de operare

Politistii continua cercetarile in cazul ATM-ului BCR de pe Bulevardul Theodor Pallady aruncat in aer, luni dimineata, cu ajutorul unei substante explozive. Au aparut si primele imagini captate de camerele de supraveghere.

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu, din nou parinti. PRIMELE IMAGINI - Cum o cheama pe micuta?

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu au devenitparinti din nou. Dedata aceasta insa au devenit parintii spirituali ai fetiteicuplului pentru care cei doi au fost nasi de cununie, in urma cu.

Primele imagini cu Radu Mazare. A urcat in avion in Franta si este in zbor spre Romania FOTO

Avem primele fotografii cu Radu Mazare, fostul primar al Constantei care este adus astazi in tara, dupa fuga din Madagascar. Mazare are de executat noua ani de inchisoare si a fost prins recent in.

VIDEO. Avionul cu Radu Mazare a aterizat. Primele imagini de pe Aeroportul Otopeni

Avem primele fotografii cu Radu Mazare, fostul primar al Constantei care este adus astazi in tara, dupa fuga din Madagascar. Mazare are de executat noua ani de inchisoare si a fost prins recent in.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )