Libnet.ro
UNICEF

00:07

Noua generatie Toyota Corolla este disponibila si in Romania. Care este pretul de pornire?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Noua generatie Toyota Corolla este disponibila si in Romania. Care este pretul de pornire?

Noua generatie Toyota Corolla poate fi comandata si in Romania. Sedanul echipat cu motorul pe benzina de 1. 6 litri cu 132 CP pleaca de la 17. 744 de euro. In cazul hatchback-ului, pretul de pornire este de 18. 299 de euro si se aplica pentru motorul de. continuă pe Wall-Street Ro

Cine este blonda dezinvolta care a prezentat Finala Eurovision Romania

Aseara, in Finala Eurovision Romania, din culise si din gradena concurentilor a transmis o prezentatoare blonda si dezinvolta. Iata despre cine a fost vorba! .

Tudose, despre discutiile cu Dragnea pe amnistie: Vine lupul. Hai o poza cu lupul nu ai? / Dragnea nu va da OUG pe amnistie pentru ca atunci nu mai este util celor care o vor

Mihai Tudose a dezvaluit marti seara, la TVR1, discutiile pe care spune ca le-a avut cu Liviu Dragnea despre amnistie si gratiere, precizand ca de doi ani de zile la CEx al PSD aducea in discutie subiectul, potrivit Mediafax. Fostul premier a adaugat ca Dragnea nu va da OUG pe amnistie pentru ca atunci nu mai este util celor care o vor. Vine lupul. Hai o poza cu lupul nu ai? Sa vedem si noi cum arata tot lupul asta care vine. Noi de doi ani la CEx, domnule problema cu amnistia si gratierea. , a declarat Mihai Tudose, marti seara, la TVR 1.

Alerta meteo: Schimbare RADICALA a vremii in Romania! Care sunt judetele vizate!

Meteorologii de la ANM anunta temperaturi ridicate pentru aceasta perioada a anului. Marti, 19 februarie, vremea va fi in general frumoasa si calda pentru aceasta data in aproape toata Romania. Cerul va fi.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )