Libnet.ro
UNICEF

12:00

Numarul masinilor second-hand inmatriculate in Romania a scazut: care sunt marcile preferate de romani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Numarul masinilor second-hand inmatriculate in Romania a scazut: care sunt marcile preferate de romani

Numarul inmatricularilor de autoturisme second hand a scazut, in Romania, cu aproape 7,29%, in primul semestru al anului, pana la 217. 701 de unitati, comparativ cu aceeasi perioada din 2018, cand erau inregistrate 234. 794 de exemplare, reiese din. continuă pe Wall-Street Ro

Motivele pentru care Elena Udrea s-a intors in Romania. Care sunt planurile pe care le urmareste in tara

Vestea ca Elena Udrea s-a intors in Romania a facut inconjurul tarii. Majoritatea mizeaza pe motivul ca a venit sa-si crestineze fetita in tara, dar, de fapt, fostul ministru are si alte planuri. Care este motivul intoarcerii Elenei Udrea in Romania? Analistul politic Sorin Rosca Stanescu a adus o noua ipoteza in cazul Elenei Udrea .

Care sunt riscurile unei demisii fara preaviz si ce masuri pot prelua angajatorii

Ce risti daca iti dai demisia si nu stai in preaviz? Care sunt masurile care pot fi luate de catre angajatori? Ce arata Codul Muncii, art. 81 despre demisia cu si fara preaviz? Demisia fara preaviz. Care sunt riscurile? Care sunt, de fapt, beneficiile demisiei fara preaviz si ce inseamna aceasta? Demisia reprezinta un act .

Be EU. Care sunt prioritatile Romaniei pe plan european

Europarlamentarii Corina Cretu si Dragos Tudorache au explicat care sunt prioritatile Romaniei in noua legislatura europeana, sambata, la Be EU cu Sabina Iosub. Privim cu optimism spre viitor,.

Care sunt prevederile ANAF. Ce trebuie sa faca romanii cu poprire pe conturi pentru a scapa de ea

ANAF a propus o noua masura pentru a le veni in ajutor romanilor care se aleg cu poprire pe conturi. Ce arata comunicatul recent al ANAF Dambovita? ANAF, propunere pentru romanii cu poprire pe conturi Ministerul Finantelor Publice si Directia Nationala Antifrauda Fiscala propun un mecanism nou pentru automatizarea infintarii si ridicarii bancare de organele .

Numarul scurt de la Digi despre care nu stiai. E mai mult decat de ce ai nevoie

Timpul e pretios, viata trece repede, asa ca pentru fiecare lucru sau situatie din viata avem nevoie de scurtaturi, solutii rapide. Iata mai jos numarul scurt de la Digi care te-ar ajuta sa economisesti timp. Numarul scurt de la Digi despre care nu stiai Operatorii de telecomunicatii incearca sa ofere clientilor metode cat se poate .

ZIUA FRANTEI E.S. LUCA NICULESCU, AMBASADORUL ROMANIEI IN FRANTA: Romania si Franta sunt unite prin legaturi istorice, culturale, lingvistice

Romania si Franta sunt unite prin legaturi istorice, culturale, lingvistice, iar anul acesta Ziua Nationala a Frantei 14 iulie) si Sezonul Romania-Franta, un parteneriat fara precedent intre cele doua state, au coincis intr-un mod deloc intamplator, sub-liniaza Excelenta Sa Luca Niculescu, Ambasadorul Ro-maniei in Republica Franceza, amintind ca, la nivelul anului trecut, schimburile comerciale dintre Romania si Franta au depasit un nivel record de 9 miliarde euro, in crestere cu aproape 10% fata de 2017.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )