Libnet.ro
UNICEF

01:05

Oferte mai bune dupa Black Friday?

Adevărul Adevărul,
Oferte mai bune dupa Black Friday?

Black Friday este un fel de loterie, poti gasi oferte foarte bune, dar aceasta sarbatoare nu m-a convins pana acum cu avalansa de chilipiruri. Oferte cu adevarat bune am observat ca apar dupa. continuă pe Adevărul

Sunt la pret de chilipir chiar acum la eMAG: reducerile puse pe site chiar dupa Black Friday

Daca n-ai prins produsele pe care le voiai de Black Friday, sau chiar de Crazy Sale, la eMAG, nu dispera. Sunt oferte foarte bune chiar acum pe site. Iata la electrocasnice ce gasesti. Cand vine.

PayU Romania: Tranzactii in crestere cu aprox. 80% la Black Friday, comparativ cu editia din 2019

Valoarea totala a volumelor tranzactionate online cu ocazia Black Friday 2020 a ajuns la 349 de milioane de lei, in crestere cu 78% comparativ cu editia de anul trecut a campaniei, arata datele finale centralizate si publicate de catre procesatorul de.

ETURIA: Black Friday creste cererile la pachetele turistice cu 40% si scade tarifele cu pana la 60%, in destinatiile exotice

Dupa un an in care industria ospitalitatii a suferit pierderi fara precedent din cauza virusului SARS-COV-2, campania lansata de Eturia, in 13 noiembrie a. c, in contextul Black Friday a determinat o crestere cu 40 % a interesului turistilor romani pentru vacantele exotice, comparativ cu saptamanile care au precedat-o, conform unui comunicat trimis redactiei.

Libris.ro a inregistrat in editia de anul acesta a Black Friday o crestere cu 32% a vanzarilor comparativ cu aceeasi campanie din 2019

Libris. ro a inregistrat in editia de anul acesta a Black Friday o crestere cu 32% a vanzarilor comparativ cu aceeasi campanie din 2019. De asemenea, valoarea medie a comenzii a crescut cu aproape 20%, iar cel mai bine vandut autor este un roman, Ioana Chicet-Macoveiciuc, cu mai multe titluri pentru copii, dar si beletristica, conform unui comunicat trimis redactiei.

Black Friday 2020. Cate amenzi a dat ANPC-ul in Vinerea Neagra

Ziua de Black Friday 2020 a fost o ocaztie buna pentru romani sa achizitioneze o serie de produse la reduceri, iar vanzarile au inregistrat chiar un record. Una dintre partile mai putin frumoase ale acestei s.

Ce spune legislatia din Romania despre returnarea produselor cumparate de Black Friday. Termeni si conditii

Black Friday 2020 a avut loc pe 13 noiembrie, anul acesta batand orice record. Oamenii au dat comenzi in febra cumparaturilor, insa, odata ajunse produsele la clienti, acestia au realizat ca nu e tocmai.

Suma record cheltuita de romani de Black Friday 2020

Black Friday 2020 a batut orice record. Un roman a cheltuit in medie 647 lei. Pentru a ne da seama de volumul urias de vanzari, amintim ca 1. 000 de televizoare Samsung au fost vandute in primele 52 de.

MERCHANTPRO: Vanzarile de Black Friday de anul acesta au crescut cu 47%

Cele peste 1. 500 de magazine ce functioneaza pe MerchantPro, platforma romaneasca SaaS de e-commerce, au raportat cresteri de aproape 50% in valoarea vanzarilor in perioada 13-16 noiembrie, weekendul prelungit dedicat campaniilor de Black Friday si Cyber Monday, potrivit unui comunicat de presa.

Cargus estimeaza, de Black Friday, o crestere in volume de 65% fata de o perioada normala

Cargus, al doilea mare jucator de pe piata de curierat din Romania, cunoscuta in trecut ca Urgent Cargus, estimeaza o crestere in volume de 65% in comparatie cu o perioada normala pentru sectorul de e-commerce si de 35% fata de Black Friday 2019.

Cum a schimbat pandemia Black Friday

240 de milioane de euro au cheltuit romanii de Black Friday, in scadere, totusi, fata de recordul istoric de anul trecut, de 300 de milioane de euro.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )