Libnet.ro
UNICEF

15:15

Piata auto din Romania atinge un nou maxim din ultimii 10 ani. Livrarile de masini au depasit 134.800 unitati

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Piata auto din Romania atinge un nou maxim din ultimii 10 ani. Livrarile de masini au depasit 134.800 unitati

Piata auto a depasit in primele 9 luni cifra de 134. 800 de unitati, in crestere cu 20,2% fata de aceeasi perioada din anul 2017, din care 113. 727 autoturisme +22,3% comparativ cu 2017) si 21. 104 autovehicule comerciale +9,7% comparativ cu 2017),. continuă pe Wall-Street Ro

Un nou jucator pe piata asigurarilor din Romania. Deocamdata vinde RCA si produse auxiliare, dar se va extinde catre proprietati, accidente si sanatate

Un nou jucator a intrat pe piata asigurarilor din Romania si, daca deocamdata vinde doar RCA si produse auxiliare, in curand se va extinde si catre alte produse.

Watford Insurance intra pe piata de asigurari din Romania

Watford Insurance Company Europe Watford Insurance), companie care face parte din grupul global de asigurari Watford Re, si-a anuntat oficial intrarea pe piata romaneasca.

Locul din Romania in care nimeni nu divorteaza. Metoda extrema care i-a facut pe oameni sa se iubeasca din nou

Turistii din intraga lume vin din ce in ce mai des sa viziteze locuri de poveste din Romania. Un astfel de loc plin de istorie si profunzime este localitatea Biertan. Biertanul a fost intemeiat in secolul.

Cutremurator! ASTROLOGUL vedetelor din ROMANIA lanseaza profetia DUREROASA: Se va omori... Destinul va darama tot din temelii

Astrologul Ioan Burculet lanseaza profetii dureroase pentru viata politica din Romania! Destinul va veni si va darama tot din temelii, ma refer nu la cutremur, desi va fi si el pana.

Tudorel Toader persifleaza institutiile care stau cu ochii pe justitia din Romania: E foarte important avizul Comisiei de la Venetia, la el se raporteaza CE, MCV, GRECO si cine ne mai evalueaza

Todorel Toader pare sa persifleze institutiile si organizatiile internationale care stau cu ochii pe sistemul judiciar din Romania si care de multe ori au emis puncte de vedere extrem de critice cu demersurile.

Simona Halep, intrebata de rusi daca vrea sa plece DEFINITIV din Romania: Nimeni nu se astepta la acest raspuns!

Simona Halep a surprins pe toata lumea cand le-a raspuns jurnalittilor rusi daca a luat in calcul posibilitatea de a se muta din Romania cu scopul de a plati taxe mai mici. Mai exact, sportiva a transmis ca.

Avertisment inainte de alegerile din Romania, din 2019. Expert SUA in cibersecuritate: Vor incerca sa creeze haos in randurile populatiei

Entitatile care interfereaza in treburile interne ale unei tari prin generarea si raspandirea de stiri false vor incerca sa creeze haos si confuzie in randurile populatiei din Romania, a declarat,.

Urmarim cu ingrijorare ultimele evolutii din Romania

Comisia Europeana a transmis, referitor la OUG pe justitie, ca urmareste cu ingrijorare ultimele evolutii din Romania si va analiza cu atentie modificarile aduse, conform G4media.

Este ancheta la Asociatia Procurorilor din Romania

Este ancheta la Asociatia Procurorilor din Romania dupa ce s-a descoperit ca membri din fosta conducere au cerut unor politicieni precum Dacian Ciolos sa critice public anumite prevederi din legile.

Noua senzatie a tenisului din Romania. A urcat aproape 400 de locuri WTA

Liderul WTA Simona Halep candideaza, alaturi de Mihaela Buzarnescu, pentru superlativele tenisului feminin din acest an, dar niciuna dintre ele nu se poate compara cu ascensiunea unei alte jucatoare din Romania,.

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )