Libnet.ro
UNICEF

09:30

Piata auto din Romania a scazut cu 25% in primele 11 luni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Piata auto din Romania a scazut cu 25% in primele 11 luni

In luna noiembrie au fost inmatriculate in Romania 14. 897 autovehicule noi autoturisme si vehicule comerciale, autocare si speciale), cu 0,7% mai multe decat in luna similara a lui 2019, potrivit Directiei Regim Permise de Conducere si inmatriculare a. continuă pe Wall-Street Ro

eVote organizeaza prima Adunare Generala a Actionarilor in format complet electronic din Romania

EVote, platforma online ce permite companiilor listate la bursa sa organizeze adunari generale ale actionarilor AGA) in format digital, anunta ca a gestionat cu succes o astfel de adunare generala pentru Bittnet Group, companie de IT listata pe Piata Principala a Bursei de Valori Bucuresti. AGA Bittnet Group, ce a avut loc pe 26 noiembrie 2020, a fost prima intalnire complet electronica organizata pana in prezent pe piata de capital din Romania, comform unui comunicat trimis redactiei.

Artista din Romania care se bucura ca va divorta. Ce ii facea sotul ei

Analia Selis a spus totul despre divort! Vestita solista Analia Selis 43 de ani), care s-a nascut in Argentina si s-a stabilit in Romania, dupa casatoria cu violoncelistul Razvan Sima, a anuntat recent divortul de barbatul pe care l-a iubit 17 ani. Ea a dezvaluit, in exclusivitate pentru impact. ro, motivele care au dus la separare.

MINISTRUL TRANSPORTURILOR: Reteaua de autostrazi din Romania se va imbunatati cu 31 de kilometri

Reteaua de autostrazi din Romania se va imbunatati cu inca 31 de kilometri incepand din aceasta saptamana, dupa ce vor fi date in trafic lotul 1 al autostrazii Sebes-Turda si Varianta de Ocolire Bacau, a declarat, luni, ministrul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, Lucian Bode, intr-o conferinta de presa la Prefectura Bihor, scrie Agerpres.

UNTRR: Industria de transport rutier si logistica din Romania este pregatita pentru distribuirea vaccinului anti-Covid 19

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania - UNTRR semnaleaza Guvernului faptul ca industria de transport rutier si logistica din Romania este pregatita pentru distribuirea vaccinului Anti-Covid 19, conform unui comunicat de presa.

Piata de capital din Romania: aproape doua secole de existenta

Dincolo de istoria politica si sociala, Romania are si o istorie bogata in ceea ce priveste pietele financiare. Spre exemplu, primele initiative de infiintare a unei piete bursiere de marfuri si de valori au avut loc la mijlocul secolului al XIX-lea, asa cum este Codicele de Comert al Tarii Romanesti din 1 ianuarie 1840, realizat dupa modelul dat de Codul Comercial francez din 1807 si avand la baza unele prevederi ale Regulamentului Organic, potrivit unui comunicat de presa al ASF.

Primul pas catre infiintarea primei banci de plasma din Romania: Doua echipamente de plasmafereza, instalate la Spitalul Gerota din Capitala

Primele doua echipamente de plasmafereza au fost instalate la Spitalul Dimitrie Gerota din Capitala, acesta fiind primul pas catre infiintarea primei banci de plasma din Romania. Un centru de donare de plasma va fi infiintat la Spitalul Gerota din Capitala, a anuntat la finalul lunii octombrie ministrul de Interne, Marcel Vela. El a facut atunci apel catre romanii care au avut COVID-19 sa mearga sa doneze plasma.

In data de 07.11.2020 a avut loc Adunarea Generala a Asociatiei Marea Loja Nationala din Romania

In data de 07. 2020 a avut loc Adunarea Generala a Asociatiei Marea Loja Nationala din Romania ML.

Vedeta din Romania care a atras privirile trecatorilor. Ce gest a facut in plina pandemie

Sunt momente inedite cu Anca Serea, dupa ce a iesit din izolare. Cum a ajuns aceasta sa se salute cu prietenii, dupa ce sotul ei, Adi Sina, a fost infectat cu coronavirus. Vedeta din Romania care a atras privirile trecatorilor Anca Serea si Adi Sina au trecut prin momente grele, dupa ce sotul acesteia a .

RTPR a asistat Aegon la vanzarea business-ului din Romania

RTPR a asistat Aegon in legatura cu vanzarea operatiunilor sale din Romania catre Vienna Insurance Group AG Wiener Versicherung Gruppe VIG), ca parte dintr-o tranzactie regionala cu o valoare totala de 830 milioane de euro. Vanzarea a vizat Ungaria, Polonia, Romania si Turcia si a inclus asigurari, pensii private si societati de administrare a activelor financiare, transmite un comunicat de presa trimis redactiei.

Vedeta din Romania care o duce bine in America, in pandemie. Cu ce se ocupa acolo

Cine a spus ca toata lumea e afectata de criza sanitara?! Vedeta din Romania care o duce bine in America, in plina pandemie de coronavirus, este dovada. Cu ce se ocupa acolo cantareata care locuieste in State de mai bine de zece ani?! Vedeta care o duce bine in Statele Unite ale Americii Desi intreg .

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,193 seconds )