Libnet.ro
UNICEF

16:30

Piata auto europeana a reluat scaderile din cauza restrictiilor impuse in tot mai multe tari

Hotnews Hotnews,
 Piata auto europeana a reluat scaderile din cauza restrictiilor impuse in tot mai multe tari

Doar in Romania si Irlanda piata masinilor noi a crescut in UE, in timp ce per total inmatricularile au scazut cu 8%, iar in cateva tari scaderea a fost de 25%. in septembrie, piata europeana fusese pe plus, dar din octombrie incep sa se vada efectele restrictiilor de circulatie din valul doi, dar si ale crizei economice. La zece luni, piata auto a UE a scazut cu 26%, iar de la tara la tara piata s-a diminuat cu ponderi intre 16% si 43%. continuă pe Hotnews

IN LUNA OCTOMRIE Piata auto din Romania a avut cea mai mare crestere din Europa

Piata auto europeana a scazut in luna octombrie, din cauza restrictiilor adoptate pentru a limita raspandirea coronavirusului, dar Romania a fost tara unde vanzarile de automobile au inregistrat cel mai puternic ritm de crestere, arata cifrele publicate astazi de Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile ACEA).

UPDATE Circulatie feroviara a fost intrerupta pe magistrala Bucuresti - Timisoara din cauza unei sine fisurate

Circulatia feroviara este intrerupta pe M900 Bucuresti - Timisoara din cauza unei sine fisurate in Mehedinti. Doua trenuri sunt pentru moment afectate. M900 este intr-o stare deplorabila si numeroasele restrictii fac ca trenurile sa parcurga 533 km cu o medie de sub 55 kmh, aparand des intarzieri. UPDATE Circulatia s-a reluat la 9.

Un medic de familie a decedat din cauza infectiei cu COVID-19, iar altul s-a infectat. Un oras din Olt a ramas fara medici

Orasul Potcoava,judetul Olt, a ramas fara niciun medic de familie din cauza pandemiei de coronavirus. Unul dintre cei doi medici de familie din orasul Potcoava,a decedat din cauza Covid-19 si cel.

Ramona Badescu este in doliu. Ce tragedie: tatal ei a murit din cauza virusului ucigas

Ramona Badescu este in doliu dupa ce tatal ei a murit din cauza virusului ucigas. Ramona Badescu traieste un adevarat cosmar dupa ce tatal ei a murit, la varsta de 89 de ani. Barbatul suferea de mai multe boli si fusese internat in spital, acum o saptamana, unde a fost diagnosticat si cu coronavirus. Vestea .

DIN CAUZA UTILIZARII ABUZIVE Insulele Solomon interzic Facebook

Guvernul din Insulele Solomon a decis sa interzica temporar Facebook din cauza utilizarii abuzive si in lipsa unei reglementari in ceea ce priveste site-ul retelei sociale, a relatat astazi presa locala.

Viktor Orban: Ungaria a blocat bugetul UE din cauza santajului privind imigratia

Ungaria a folosit dreptul sau de veto fata de bugetul UE pentru 2021-2027 si contra fondului de revenire post-coronavirus din cauza ca ar fi fost obligata sa accepte imigratia, a declarat miercuri premierul Viktor Orban, potrivit Reuters.

Probleme in Hunedoara din cauza noului coronavirus: Numarul focarelor a explodat. Cea mai grea situatie, chiar in spitalul judetean

Situatia devine tot mai complicata in Hunedoara din cauza pandemiei de COVID-19. Numarul focarelor active in judet a ajuns la 21 de focare, cele mai multe persoane infectate fiind la Spitalul Judetean Deva si la.

Arafat: Este foarte greu de spus acum daca pacientii au murit din cauza arsurilor sau a fumului

Secretarul de stat Raed Arafat spune ca este foarte greu de precizat la acest moment daca cei 10 pacienti de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt au murit din cauza arsurilor sau a intoxicatiei cu fum.

Cum poti recicla sticle din plastic si primi la schimb fructe si legume

Din cauza restrictiilor impuse de autoritati, 20% dintre pietele agroalimentare sunt inchise. Pe langa platformele care livreaza fructe si legume la domiciliu , romanii pot primi aceste produse donand ambalaje de plastic.

Presedintele CJ Neamt: Experienta administrativa a domnului Micu m-a determinat sa-l numesc in functie Cauza tragediei de la Piatra Neamt nu este din cauza managementului (VIDEO)

Presedintele CJ Neamt, Ionel Arsene a facut o serie de declaratii, cu privire la incendiul din sectia ATI de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt. El sustine ca sectia nu a fost mutata de la un taj la.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )