Libnet.ro
UNICEF

14:01

PREMIERA: Ford Puma ST - cea mai puternica masina de serie fabricata la noi in tara

Adevărul Adevărul,
PREMIERA: Ford Puma ST - cea mai puternica masina de serie fabricata la noi in tara

Ford Puma ST confirma, in primul rand, nivelul de profesionalism de la Craiova, unitate de productie care devine un punct de pe harta Ford Performance - divizia de vehicule de performanta a Ford Motor Company. continuă pe Adevărul

Cum arata cea mai puternica masina produsa in Romania. Noul Puma ST a fost lansat

Ford prezinta noul model din gama Performance, Puma ST, care va fi produs incepand din aceasta toamna, in fabrica de la Craiova. Astfel, Ford lanseaza cea mai puternica masina de serie fabricata la noi in tara. Sigla este de pe noul Ford Puma produs la Craiova.

Studentii Universitatii Spiru Haret beneficiaza de cea mai puternica platforma de E-learning din lume

Universitatea Spiru Haret foloseste, inca din 2006, cea mai performanta platforma educationala din lume. Liderul indisputabil in domeniul E-learning esteplatforma Blackboard, dezvoltata de cea mai puternica institutie mondiala, in domeniul serviciilor si tehnologiei educationale, cu peste 100 de milioane de utilizatori globali.

VIDEO Premiera Ford Puma ST, primul automobil de inalta performanta produs in Romania

Ford Puma ST dezvolta 200 Cai Putere CP) si sprinteaza de la 0 la 100 kmh in 6,7 secunde. Acest model devine, astfel, cel mai puternic si mai rapid automobil de serie fabricat vreodata in Romania si primul SUV Ford Performance produs in Europa de catre compania auto americana Ford. Ford Puma ST intra in productia de serie in uzina Ford Craiova in Octombrie 2020, iar livrarile catre clientii din Europa inclusiv Romania) tot atunci.

FOTO VIDEO Cum arata noul Ford fabricat in premiera la Craiova. Este cel mai usor de manevrat SUV din lume. Va intoarce toate privirile

CompaniaFord lanseaza cea mai puternica masina de serie fabricata la noi in tara. Sigla ST de pe noul Ford Puma produs la Craiova promite mai multa performanta si un stil de condus sportiv, sasiu optimizat, 200 CP, pe un automobil de sub 1400 kg.

A aparut prima masina sport produsa in Romania. Vezi cine o produce si ce performante are!

Cea mai puternica masina de serie fabricata la noi in tara va avea un motor de 1,5 litri si 200 CP, .

Cea mai buna metoda pentru o cina rapida. Trucurile care te ajuta oricand

Incercam sa ducem un stil de viata sanatos, insa descoperim, de cele mai multe ori, ca cel mai mare inamic al nostru este lipsa timpului. Seara, putini aleg sa isi petreaca acele cateva ore libere de dupa munca in bucatarie, gatind. insa, cu aceste trucuri simple, putem pregati cea mai gustoasa cina rapida. Iata ce .

Cea mai buna reteta de gem de gutui. Este aromat si natural, perfect pentru iarna

Unul dintre preparatele preferate ale romanilor in acest sezon este, fara indoiala, gemul de gutui iar reteta de mai jos este, cu siguranta, cea mai buna din cate ai gustat. Asa ca nu pierde timpul si noteaz-o in caiet! Cea mai buna reteta de gem de gutui Daca atunci cand primul fruct care iti trece .

Cea mai simpla reteta de conopida murata. Asa iese crocanta si este sanatate curata pentru organism

Daca esti fan muraturi, atunci trebuie sa afli care este cea mai simpla reteta de conopida murata. Gospodinele adevarate isi dezvaluie secretele si iti spun tot ce trebuie sa stii pentru a nu da gres niciodata. Reteta simpla de conopida murata Toamna este, fara indoiala, cel mai aglomerat sezon pentru gospodinele adevarate. Acestea umplu camara .

EXCLUSIV Unde s-ar ascunde Adriana Iliescu de covid-19! Viitorul tata al Elizei spune unde e cea mai batrana mama din Romania

Cea mai batrana mama din Romania este, in continuare, de negasit. Medicul care a ajutat-o sa nasca si nasul Elizei, a vorbit in exclusivitate pentru playtech. ro despre aceasta situatie si despre locul unde s-ar ascunde Adriana Iliescu de Covid-19, virusul care afecteaza multi batrani. Unde s-ar ascunde Adriana Iliescu de covid-19 in urma cu mai .

Cea mai operata femeie din lume arata ca de 20 ani. Nimeni nu ghiceste cati ani are, de fapt!

Femeia despre care va vom vorbi in acest articol detine recordul la capitolul interventii estetice. Cindy Jackson, caci acesta este numele ei, a obtinut, in urma celor 55 de operatii, o infatisare de eleva de liceu. Cum arata acum si care este povestea ei, aflati in randurile de mai jos. Ea este cea mai operata .

ştiri din Auto

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )