Libnet.ro
UNICEF

10:00

Premierul Orban crede ca Renault nu isi va restrange activitatea si nu va renunta la angajati in Romania din cauza problemelor Grupului

Hotnews Hotnews,
 Premierul Orban crede ca Renault nu isi va restrange activitatea si nu va renunta la angajati in Romania din cauza problemelor Grupului

Premierul Ludovic Oban a declarat vineri ca din discutiile pe care le-a avut cu managementul companiei Renault din Romania nu a tras nicio concluzie prin care sa existe vreo decizie privitor la restrangerea unor activitati sau concedieri. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis, intalnire de foc cu ministrii si premierul Orban

Presedintele Klaus Iohannis a solicitat o intalnire cu premierul Orban si ministrii, precum si cu membrii-cheie ai partidului liberal si mai multi primari, la Vila Lac. in cadrul acesteaia va fi discutata activitatea Executivului, dar si o eventuala schimbare a echipei de la Palatul Victoria.

G.M. Guvernul va sustine o parte din salariul celor care isi reiau activitatea

Guvernul va acoperi aproximativ 41,5% din salariul brut al angajatilor ce isi reiau activitatea de la 1 iunie, a anuntat, ieri, Violeta Alexandru, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, in cadrul videoconferintei VorbIMM despre: restartarea si flexibilizarea fortei de munca.

Premierul Orban: Dupa discutia dintre ministrul Aurescu si omologul Szijjarto, Ungaria a decis sa permita tranzitarea tarii pe toata perioada de 24 de ore a unei zile

Ungaria va permite tranzitarea tarii prin transport rutier, pe toata perioada de 24 de ore a unei zile, a afirmat premierul Ludovic Orban, care a subliniat ca intalnirea ce a avut loc la Bucuresti intre Bogdan Au.

Executivul ar pregati noi masuri de relaxare a restrictiilor din Romania. Presedintele Iohannis se intalneste cu premierul Orban, la Cotroceni, iar ulterior va avea loc o sedinta de Guvern la Palatul Victoria (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a convocat ministrii pentru o sedinta de urgenta, joi, ora 19, in contextul in care Executivul pregateste noi masuri de relaxare a restrictiilor din Romania. De altfel, ceva mai.

Salariati ai unei companii americane, confirmati cu COVID-19. Firma cu 1.900 de angajati isi suspenda activitatea la Oradea

Compania americana Plexus, furnizor de sisteme electronice si design software, si-a suspendat activitatea pana saptamana viitoare, dupa ce patru dintre cei peste 1900 de angajati au fost confirmati cu COVID-19. Vor fi testati toti salariatii.

Premierul Orban anunta inceperea lucrarilor la Autostrada Targu Mures - Ungheni

Premieru Ludovic Orban a anuntat, vineri, inceperea lucrarilor la Autostrada Targu Mures - Ungheni. Primul-ministru a precizat ca, astazi, se semneaza contractul pentru unul dintre tronsoanele drumului de mare vi.

Premierul Orban anunta inceperea lucrarilor la tronsonul de autostrada Targu Mures - Ungheni (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, vineri, semnarea contractului pentru lotul Targu Mures-Ungheni, tronsonul de peste 9 kilometri din Autostrada Transilvania, care ar trebui sa lege Capitala de punctul de trecere a.

Sase puncte de trecere de la frontiera moldo-ucraineana isi reiau activitatea

In baza deciziilor autoritatilor competente si in coordonare cu structurile de frontiera si vamale din Ucraina, activitatea a sase puncte de trecere a frontierei moldo-ucrainene se restabileste, cu mentinerea restrictiilor de rigoare in scopul prevenirii raspandirii epidemiei de COVID-19, anunta Politia de Frontiera.

Premierul Orban cere o ancheta, dupa ce linia pentru productia de masti de la Romarm, cumparata din China pentru 1 milion de euro, s-a stricat

Premierul Ludovic Orban a vorbit, joi, despre situatia de la Romarm, unde productia de masti ar fi oprita. Liniile de productie achizitionate cu un milion de dolari din China nu ar functiona, potrivit Observator.

Cel mai probabil, metroul din Drumul Taberei nu va fi gata nici pe 30 iunie, asa cum a promis premierul Orban. Care este noul termen

Responsabilii Metrorex pentru linia de metrou din Drumul Taberei anunta ca aceasta va fi pusa in functiune pana la finalul verii. Termenul de 30 iunie promis de premierul Ludovic Orban, cel mai probabil, nu va fi respectat pentru ca abia luna viitoare incep probele dinamice.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )