Libnet.ro
UNICEF

12:31

Programul Prima masina, aprobat de Guvern. Dancila: Vrem sa sprijinim cat mai multi romani care doresc sa-si cumpere o masina noua

B1 B1,
Programul Prima masina, aprobat de Guvern. Dancila: Vrem sa sprijinim cat mai multi romani care doresc sa-si cumpere o masina noua

Un proiect de modificare a OUG 66/2014 privind aprobarea Programului de stimulare a cumpararii de autoturisme noi a fost aprobat, marti, de Guvern. Astfel, prin acest program pentru cumpararea autoturismelor. continuă pe B1

Programul Prima masina a fost modificat si completat. Anuntul facut de Guvern

Guvernul a modificat si completat programul Prima masina, astfel incat vor putea fi cumparate si masini electrice sau hibride noi, a anuntat marti purtatorul de cuvant al Executivului, Nelu.

Guvernul a modificat programul Prima masina

Guvernul a aprobat marti modificarea programului Prima masina, astfel incat beneficiarii isi vor putea cumpara o noua masina, chiar daca au mai avut un autovehicul nou. in plus, pot fi cumparate autoturisme electrice si hibride.

Programul Prima masina va cuprinde si masinile electrice si cele hibride

Guvernul a modificat si completat programul 'Prima masina ', astfel incat vor putea fi cumparate si masini electrice sau hibride noi, a anuntat astazi purtatorul de cuvant al Executivului, Nelu Barbu.

GUVERNUL VA MODIFICA PROGRAMUL PRIMA MASINA: Dancila: Vrem sa incurajam achizitionarea de autoturisme nepoluante

ACTUALIZARE Dancila: Guvernul face inca un pas important pentru a asigura un mediu familial de ingrijire pentru copiii institutionalizati ----- Guvernul va aproba, in sedinta de astazi, modificarea programului de stimulare a cumpararii de autoturisme noi, astfel incat sa devina mai dinamic si mai atractiv, pentru a incuraja achizitionarea de autoturisme nepoluante si eficiente energetic.

Viorica Dancila: Vom modifica programul Prima Masina

Guvernul va aproba, in sedinta de marti, modificarea programului de stimulare a cumpararii de autoturisme noi, astfel incat sa devina mai dinamic si mai atractiv, pentru a incuraja achizitionarea de.

Guvernul modifica regulile in programul Prima masina. Care sunt noile conditii

Executivul a adoptat, in sedinta de ieri, mai multe proiecte, printre care si o OUG care modifica o ordonanta din 2014 pentru aprobarea Programului de stimulare a cumpararii de autoturisme noi.

Prima Masina nu mai e prima. Programul guvernamental se schimba: intra si tichetele Rabla 2019 VIDEO

Guvernul a modificat in sedinta de marti, 19 martie 2019, programul Prima Masina, cel destinat pana acum persoanelor fizice care nu au mai avut un autoturism in proprietate. Una dintre schimbari prevede ca beneficiarul nu trebuie sa mai respecte aceasta conditie, adica poate intra in programul Prima Masina 2019 chiar daca a mai detinut un [] .

Guvernul incearca sa resusciteze Prima Masina. Ce noutati aduce?

Guvernul incearca sa resusciteze un program guvernamental care s-a nascut mort - Prima masina. In momentul lansarii, in 2014, programul era destinat doar celor care voiau sa isi cumpere o masina noua, care functioneaza pe combustibil.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2261 seconds )