Libnet.ro
UNICEF

13:15

Record mondial:Cel mai lung traseu parcurs cu un vehicul electric intr-o singura tara

Adevărul Adevărul,
Record mondial:Cel mai lung traseu parcurs cu un vehicul electric intr-o singura tara

Un traseu de 26. 845 km? intr-o tara cu o retea de drumuri publice care insuma anul trecut 86. 099 km, sa parcurgi un traseu care sa reprezinte aproape o treime din totalul numarului de kilometri. este o performanta. Un traseu care este dublul diametrului planetei pe care traim. continuă pe Adevărul

Nou record pentru cel mai lung frame din istorie la Crucible!

Englezul Gary Wilson s-a calificat in turul secund la Campionatul Mondial de snooker gazduit de teatrul Crucible din Sheffield dupa un meci dramatic impotriva belgianului Luca Brecel.

Rusia lanseaza la apa celebrul Belgorod, in prezenta presedintelui Putin: Unde va opera cel mai lung submarin din lume, care poate rade un oras intreg de pe suprafata Terrei (VIDEO)

Submarinul Belgorod, cel mai lung din lume, este lansat la apa, luni, in prezenta lui Vladimir Putin, presedintele Rusiei, scrie publicatia Daily Mail preluata de adevarul. ro. Asadar, Belgorod va parasi, in .

VIDEO Rusii lanseaza la apa cel mai lung submarin din lume

Submarinul Belgorod, cel mai lung din lume, va fi lansat la apa luni in prezenta presedintelui rus Vladimir Putin, scrie publicatia britanica Daily Mail.

VIDEO Rusii lanseaza la apa cel mai lung submarin din lume. Armele sale pot provoca un tsunami capabil sa distruga un oras

Submarinul Belgorod, cel mai lung din lume, va fi lansat la apa luni in prezenta presedintelui rus Vladimir Putin, scrie publicatia britanica Daily Mail.

Ce ascunde cel mai tare telefon Huawei: secretul camerei foto a fost aflat

Huawei P30 Pro e cel mai nou si mai performant telefon al companiei. Totusi, acesta mai are un atu: camera foto. Acum stim cum functioneaza. Ce a reusit Huawei sa faca odata cu acest telefon e sa-i faca atenti pe oameni, mai mult ca oricand, la camera foto. Are trei senzori, dar cea mai interesanta [] .

Cel mai grav accident rutier petrecut vreodata in Romania

Soselele din tara nu duc lipsa de accidente grave, din pacate, asa ca mai mereu vezi la stiri tot felul de cazuri dramatice. Nici in trecutul tarii n-am dus-o mai bine, avand in vedere cel mai grav accident din istoria Romaniei.

Nissan si-a redus estimarile referitoare la profitul anual la cel mai redus nivel din ultimul deceniu

Nissan Motor si-a redus estimarile la profitul anual la cel mai redus nivel din ultimul deceniu, din cauza costurilor din Statele Unite, intr-o perioada in care se adapteaza la lipsa fostului presedinte Carlos Ghosn si isi proiecteaza viitorul cu partenerul de alianta Renault, transmite Reuters.

PSD: Avem cel mai mic somaj din ultimii 30 de ani

Rata somajului a scazut la doar 3% in luna martie, anunta PSD intr-un mesaj dat publicitatii. Am reusit performanta istorica de a avea cel mai mic somaj din ultimii 30 de ani! Rata somajului a coborat.

7 SECUNDE: Cel mai rapid gol din istoria Premier League, marcat in Watford-Southampton (VIDEO)

Irlandezul Shane Long, atacantul echipei Southampton, a inscris cel mai rapid gol din istoria campionatului de fotbal al Angliei, dupa doar 7,69 secunde de joc, in cursul meciului-restanta cu formatia Watford.

VIDEO Shane Long (Southampton), cel mai rapid gol din istoria Premier League - A inscris dupa sapte secunde

Shane Long a marcat cel mai rapid gol din istoria Premier League. Atacantul irlandez al celor de la Southampton a deschis scorul dupa doar sapte secunde in partida disputata in deplasare la Watford.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )