Libnet.ro
UNICEF

08:45

Restrictii rutiere, duminica, pe Calea Victoriei din Capitala, pentru SuperCupa Romaniei la Kartig electric

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Restrictii rutiere, duminica, pe Calea Victoriei din Capitala, pentru SuperCupa Romaniei la Kartig electric

Politia Capitalei a anuntat ca, in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, duminica, se desfasura evenimentul sportiv SuperCupa Romaniei la Kartig electric, pe urmatorul traseu:. continuă pe Wall-Street Ro

Restrictii rutiere, duminica, pe Calea Victoriei din Capitala, pentru SuperCupa Romaniei la Kartig electric

Restrictii rutiere vor fi impuse, duminica, pe Calea Victoriei din Capitala, unde se va desfasura SuperCupa Romaniei la Kartig electric.

Restrictii rutiere, maine, pe Calea Victoriei din Capitala

Restrictii rutiere vor fi impuse, duminica, pe Calea Victoriei din Capitala, unde se va desfasura SuperCupa Romaniei la Kartig electric, potrivit unui comunicat de presa.

Restrictii de circulatie pe mai multe strazi din Bucuresti

Restrictii rutiere vor fi impuse, duminica, pe Calea Victoriei din Capitala, unde se va desfasura SuperCupa Romaniei la Kartig electric, potrivit news. ro. Politia Capitalei a anuntat ca,.

Incendiul de vegetatie izbucnit in Parcul Natural Vacaresti din Capitala a fost stins de pompieri

Incendiul de vegetatie izbucnit, sambata, in Parcul Natural Vacaresti din Capitala a fost stins, dupa aproximativ trei ore, suprafata totala arsa fiind de 5. 000 de metri patrati, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti - Ilfov, potrivit unor surse din presa.

Incendiu de vegetatie in Delta Vacaresti din Capitala

Un incendiu de vegetatie a izbucnit, sambata, in Delta Vacaresti din Capitala, suprafata afectata fiind de aproximativ 3. 000 metri patrati, potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bu.

Incendiu de vegetatie in Delta Vacaresti din Capitala

Incendiu de vegetatie in Delta Vacaresti din Capitala .

Incident in Oraselul Copiilor din Capitala: O tanara s-a ranit grav dupa ce a cazut dintr-o tiroliana (VIDEO)

Incident in Oraselul Copiilor din Capitala. O femeie a fost ranita grav in Parcul Lumea Copiilor, dupa ce a cazut dintr-o tiroliana. Tanara a fost transportata la spitalul Bagdasar -.

Pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un vagon dezafectat din Gara Basarab din Capitala

Pompierii intervin, vineri dupa-amiaza, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un vagon dezafectat din zona Garii Basarab din Capitala, neexistand riscul de extindere a focului, potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti - Ilfov.

Accident grav intr-un parc din Capitala! O femeie a ajuns de urgenta la spital, dupa ce a cazut cu tiroliana

O femeie a cazut cu tiroliana, vineri seara, in Parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4 al Capitalei, ea fiind transportata la Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar Arseni, au declarat reprezentantii.

INCENDIU la Gara Basarab din Capitala (FOTO)

Un incendiu la un vagon dezafectat in zona Garii Basarab din Bucuresti a izbucnit vineri dupa-amiaza, potrivit Bucuresti FM. Autoritatile au actionat la fata locului cu trei autospeciale de stingere,.

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )